Jump to content

Recommended Posts

logo.png


ExPress je CMS(Content Management System).


Začal jsem ho dělat na začátku tohoto týdne, tedy 18.5. 2015.


 


Systém je dělaný skrz PHP a MYSQL.


Běží na Twitter Bootstrapu.


Všechny vzhledy a šablony tedy musí být založeny na Bootstrapu.


Jak jsem již zmínil, můžete nahrát vlastní šablonu a k tomu i vzhled.


Také systém podporuje pluginy. Aktuálně vlastní menu v Administraci nebo Chat.


Existují zatím 3 šablony...




Demo... nastavená jako základní po instalaci.


CMS2015... officiální vzhled, který je předinstalován.


Winner... Zatím nejvyvinutější šablona. Podpora chatu a Widgetů.




Existují zatím 2 pluginy...




Chat... Funguje pouze zatím ve vzhledu Winner.


Menu... Funguje v administraci a lze přidat položku do menu.




V administraci najdete možnost přidat příspěvek, stránku, spravovat komentáře, stránky a příspěvky


Také se tam nachází Soubory, kde můžete soubor nahrát a pak si ho v knihovně upravovat(Stáhnout, získat odkaz, Smazat)


Pak je tam také kategorie Vzhled -> Šablony, Vzhledy, Menu a popř. Widgety. (Lze editovat šablony a vzhledy)


Menu je jednoduché... Můžete tam přidat odkaz na vytvořený příspěvek, nebo stránku a nebo vlastní odkaz.


Widgety fungují na stejném principu.


Dále je nabídka Pluginy. Tady můžete upravovat a aktivovat pluginy


Také tam je seznam uživatelů + editace


Dále máme Nástroje, kde nalezneme zatím jen Export DB. (Lze stáhnout)


A pak ještě tam je nastavení, kde můžete nastavit url, název, registraci atd...


Také je tam konfigurace šablony. Můžete nastavit například pozadí(u CMS2015)


No a nakonec je tam informace o systému.




Web : express.jecool.net


Screeny(Úplně dole)


Dokumentace


Pokud budete mít zájem, můžete stáhnout.


 


Samozřejmě děkuji za předčtení a za kritiku...


Ovšem, pokud by to šlo. Nechtěl bych tu mít všude napsáno SHIT


a když to náhodou napíšete, tak aspoň nějaký důvod, který vás k tomuto názoru dovedl.


Edited by Expertik

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

jo no :d ted sem koukal na kod prvni stranky co sem nasel content/pages/default

$clid = $_GET["ID"];
$vysledek = mysql_query("SELECT * FROM `posts` WHERE `ID` ='".$clid."'" );

krasnej neosetrenej GET parametr ID. hnedka na prvni strance. ale kdyz to zabezpecis tak to pouzitelny bude :d ale budes muset najit vsechny chyby :d coz bude vtipny tim jak to mas vsechno rozfrcany do slozek :d chapu ze to je moderni ale v takovymhle pripade to je celkem zlo :d

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

-> Systém předělán z MySQL na MySQLi

-> Přidány kategorie a tagy

-> Upraveno formátování příspěvků

-> Upraveny vzhledy

-> Přibylo pár pluginů

-> Nyní se aktualizace provede jedním stisknutím.

-> Nová šablona

-> Některé chyby opraveny

-> Spravena registrace

-> Nový úvodní web (Více přehledný a hezčí design)

-> Předělána dokumentace

-> Přibyli návody

-> Nová adresa webu express.jecool.net

Edited by Expertik

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

 

Toto ma dostalo

 

logout.php

<?php
session_start();
include ('config.php');
?><?php

$_SESSION = array();
session_destroy();

?>
<meta http-equiv='refresh' content='0;url=./index.php'>

 

Problem?

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

Do kódu jsem se nedíval, ale podle screenů by to chtělo zapracovat na vzhledu. Přijde mi to takové neuspořádané a hlavně, nevím zda se mi to zdá, ale navigace mi přijde moc velká.

 

Díky, pokusím se to upravit :)

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

Uz som videl cokolvek, ale...
(Sablona MC - index.php)

Hele, fakt ti nechcem zle, ale este je toho dost co treba premakat. Neber si to zle...

 

 

<div class="row">
<div class="coll-md-12 panel panel-default panel-body">
<?php 
$cesta = "content/pages/";
if(!strstr($_GET["page"], './') && !strstr($_GET["page"], '../') && !strstr($_GET["page"], '../../') && !strstr($_GET["page"], '../../../') && !strstr($_GET["page"], '../../../../') && !strstr($_GET["page"], '..'))
{
$bezpecie = $_GET["page"];
if($bezpecie == "user")
{
$bezpecie = "user";
$cesta = "content/templates/".$template."/";
}
if($bezpecie == "post")
{
$bezpecie = "post";
$cesta = "content/templates/".$template."/";
}


}
 else
{
$bezpecie =   "stranka nebezpecna";

 

 

Edited by ZaKlaus

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

Uz som videl cokolvek, ale...

(Sablona MC - index.php)

 

Hele, fakt ti nechcem zle, ale este je toho dost co treba premakat. Neber si to zle...

 

 

<div class="row">
<div class="coll-md-12 panel panel-default panel-body">
<?php 
$cesta = "content/pages/";
if(!strstr($_GET["page"], './') && !strstr($_GET["page"], '../') && !strstr($_GET["page"], '../../') && !strstr($_GET["page"], '../../../') && !strstr($_GET["page"], '../../../../') && !strstr($_GET["page"], '..'))
{
$bezpecie = $_GET["page"];
if($bezpecie == "user")
{
$bezpecie = "user";
$cesta = "content/templates/".$template."/";
}
if($bezpecie == "post")
{
$bezpecie = "post";
$cesta = "content/templates/".$template."/";
}


}
 else
{
$bezpecie =   "stranka nebezpecna";

 

 

 

 

Hlavně má špatně bootstrap třídu:

<div class="coll-md-12 panel panel-default panel-body">

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Zde můžete odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Obnovili jsme váš původní obsah (obsah napsaný před zavřením).   Smazat obnovený obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...