Jump to content

ostatní Dark Force Cheater se vrací!


Hashiri

Recommended Posts

Zdravím,

jak již název vypovída Dark Force Cheater je zpět.

 

Pro většinu z Vás to znamená jediné nemusíte dlouho hledat cheaty/hacky/modifikace na internetě a vše máte na jedné stránce.

Už tedy nebudete pozadu oproti cheaterům kteří jsou v těchto vodách dlouho a zase můžete své AntiCheaty vyvíjet naplno. :)

 

Mnozí z Vás si zajisté všimli, že jsem nereagoval na dotazy ohledně Decompilace CLEO skriptů či principu fungování určitých cheatů.

I to se nyní mění a opět na Vaše dotazy budu reagovat, můžete se nyní ptát přímo na fb takže reakce na Váš dotaz bude mnohonásobně rychlejší.

 

Všiml jsem si, že většina serverů s vývojem AC zaspala a nic se nemění, naproti tomu cheateři k tomuto momentu mají 4 způsoby jak shodit hráče ze serveru a 1 jak shodit přímo server.

Není dobré se spoléhat pouze na Kalcora a na jeho fixy, měli by jste si umět poradit i sami a já doufám, že Vám s tím budu schopen pomoci. :)

 

Tohle je novinka spíše pro ty se kterými jsme spolupracoval popřípadě pro ty co by si chtěli zabezpečit server ale nevědí jak na to z principu jít.

 

Brzy budu na stránách uveřejňovat nové hračky tak doufám, že se občas přijdete mrknout, cheateři na Vás totiž určitě čekat nebudou. ;)

 

Adresa: https://www.facebook.com/pages/Dark-Force-Cheater/343469425856579

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Mivco, nějak tě nechápu.. Co má s tímhle moje sestra ? :d

 

 

Pro ty co berou svůj server vážně: 

Na stránkách jsem zveřejnil nový s0beit s crashery který funguje i na nejnovějších verzích SA:MP clienta.

Tzn. brzy vám budou opět padat hráči ze serverů.

Ovšem spolu se s0beitrm byl zveřejněn i jeho zdrojový kód takže se tomuto problému můžete vyvarovat a podívat se jak crasher funguje a svůj server včas zabezpečit. :)

 

Jen taková motivace pro ty kteří váhají nad návštevou mé stránky.

Pokud chcete být informováni stejně rychle jako cheateři doporučuji Like/Sledování či se jen aktivně chodit koukat co je ve světě nového.

Link to comment
Share on other sites

Pokud půjde někomu jen o ty "shity" tak ano ale já většinou přikládám i decompiled takže se Pawner může přímo podívat do kódu skriptu a rovnou udělat zabezpečení nemusí si instalovat žádné další knihovny a žádné jiné serepetičky :)

Nově na stránce přibudne hodnocení zabezpečení jednotlivých serverů a jelich náchylnosti, správce serveru vždy kontaktuji ohledně tohoto zveřejnění ale pokud se na to vykašle bude to zajímavá podívaná. :)

Link to comment
Share on other sites

Všechny skripty jsou v těch .cs souborech, můžeš je otevřít i s poznámkovým blokem nebo celý projekt spustit v nějakém vývojářském studiu. :)

Link to comment
Share on other sites

hele kdyz uz delas tohle nechces udelat rovnou i nejakej AC?

 

To není špatný nápad,sice už existují přímo nějaké AC vím jenom o jednom http://whitetigerswt.github.io/SAMP_AC_v2/ a pak ještě existuje jeden ale ten je soukromný a používáho pouze jeden server a to Scavenge & Survive bez AC clientu se ani na ten server nedá připojit.

Link to comment
Share on other sites

prijde mi dost omezujuci nutnost instalace AC clientu. a navic jen tak bych nestahnul dalsi program o kterym nic nevim a nevim jestli to neni i keylogger nebo podobna sracka...

Link to comment
Share on other sites

Njn ale takových AC (clientu) je spousta a všichni to stahuji,máš pravdu jsou lidé co stoho udělaji fakt sračku ale takové procento je minimální,mě se to třeba líbí ty AC(clienty) a ještě když je to openSource to je ještě lepší.člověk si to pak může podle sebe upravit,podle svých potřeb.

Link to comment
Share on other sites

hele kdyz uz delas tohle nechces udelat rovnou i nejakej AC?

 

Nad tímhle jsem již párkrát přemýšlel, dokonce jsem se do toho již několikrát pustil ale hned jsem stratil motivaci a bylo to. :)

Možná něco připravím jako poděkování řekněme za 1000Liků :d

Na druhou stranu pokud někdo bude vyvíjet vlastní AC tak mu s ním vždy rád pomohu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...