Jump to content

gamemode Lost Dream City 6


Recommended Posts

Zdravím uživatele Pawno.....

 

Rád bych vám ukázal ukázku modu Lost Dream City 6

 

Autor modu: _Honza_ (Který nám poskytnul mod pro náš herní hortal

 

Zakladní Informace:

 

O Modu

- Po registrování by jste si měli jako první přečíst /help pro lepší orientaci na serveru.
- Na serveru je plno zbůsobu jak získat peníze,např.plnění misí,miniher.
- Na výbeěr máte až 30 různých povolání.
- Na stadiónech ve všech městech se dají založit různé závody deathmatche,závody a seskoky.


Příkazy

/info - všechno o vás
/afk - když jste nepřístupní
/ammo - 
/audiomsg -
/cards - průkazy
/cash - pošlete hráči peníze
/control - ovládání
/dotaz - Zeptáte se administrátorů
/end - opustíte misi
/gps - navigace
/help - pomoc
/id - zjistíte jaký má hráč ID
/admins - seznam online adminů
/inzerat -Podáváte inzerat
/job co má vaše zaměstnání právě za práci
/kapota - otevře kapotu
/kill - Zabijete se
/kufr - otevře kufr
/lock - zamkne vozidlo
/unlock - odemkne vozidlo
/ls - port
/lv - port
/sf - port
/mise - začnete misi
/muted - hráči co jsou umlčení
/mode - info o módu
/prisoners - seznam věznu
/pm - pošlete hráčovi PM
/radio - radio
/q - opustíte hru
/report - nahlásíte cheatera
/rules - pravidla
/taxi - seznam taxikářů


Průkazy
-na serveru si můžete udělat 4 druhy průkazů,každý od jinýho vozidla.
-Průkazy jsou důležité aby jste se mohli zaměstnavat v různých zaměstnaních.
-Pokud budete řídit bez řidičáků,budete dostávat Wanted Level.
-jako první vám doporučujeme udělat autoškolu,tento průkaz musíte mít k zaměstnání.
-Později si můžete udělat na letadlo,motorku nebo loď.


Nemovitosti
-Máte tam kolik máte vyděláno,můžete si najmout ochranku.
-Nastavit cenu nemovitosti+vybrat výdělek.


Domy
-Na serveru jdou koupit všechny domy co najdete.
-Můžete s něma manipulovat takto:Uložit hru,info od domů,Zbraně,Vesta,Život,Oblečení,Peníze,spawn,zámek,vozidla a prodat dům.Počet slotů pro auta jsou dva!Později bude do VIP přídáno více.


Povolání
Bezpečnostní služba-misi zahájíte ve vozidle security stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je převážet balíčky peněz (červené označené místo).Balíček seberete tím,že přejedete přes něho.Průkaz:Autoškola LV,SF,LS.

 

Caddy-Misi zahájíte ve vozidle Caddy stisknutím + nebo /mise.Vaším úkolem je sbírat golfové míčky (červené označené místo).V blízkostí míčku vylezete z vozidla a stísknete levý ALT.Průkaz:Město Las Venturas,

 

Exekutor-Misi zahájíte ve vozidle boxville stiskuntím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je zabavit majetek dlužníkům.Po naložení majetku ho musíte odvézt na určité místo.Město:LV a SF.

 

Farmář-Misi zahájíte b kombajnu stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je sklízet obilí.(červené označené místo).Město:SF.

 

Hasič-Misi zahájíte v hasičským vozidle stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je hasit hořící auta(žlute označené místo).Vozidlo uhasíte na střeše pomoci levého tlačítka na myši.Průkaz-Město LS,LV,SF.

 

Hotelová služba-Misi zahájíte u hotelu v Las Venturas označenou fialovou postavou.nasednete do auta a odvezete na parkoviště.Průkaz-město LV.

 

Novinář-Misi zahájíte v novinářském vozidle stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je fotit červené označené hráče.Průkaz:Město SF a LS.

 

Odtahová služba:Misi zahájíte ve vozidle Tow Truck stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je odvážet prázdná čí rozbitá vozidla(žlutě označený na mapě).Průkaz:Město LV a SF.

 

Pasák-Misi zahájíte v autě brodway stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je vyzvedávat peníze od vaších šlapek.(červeně označené místo).Šlapka vám odevzdá peníze pokud na ni

zatroubíte.Průkaz:Autoškola-LV,SF a LS.

 

Pilot-Misi zahájíte v letadle Dodo stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je rozvážet letáky/červené označené místo).Letáky vyhodíte tím,že proletíte červeným pruhem.Průkaz-Letecky:LV.

 

Pohřební služba-Misi zahájíte v pohřebním voze stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je mrtvé hráče(červeně označený na mapě).U mrtvého musíte zastavit a naložit ho pomoci levého ALTu.

 

Policie-Misi zahájíte v policejním voze stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je chytat kriminálníky(červeně označený na mapě).Kriminálníka zatknete v blízkosti pomoci levého ALTu.Příkazy:/wanted a /locPrůkazy-Město:LV,SF a LS.

 

Popelář-Misí zahájíte v popelářském vozidle stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je vybírat popelníce.(červeně označený na mapě).Průklazy-město:SF a LS.

 

Požární pilot-Misi zahájíte v helikoptéře raindance stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem  je hasit požáry na střechách.(červeně označeny na mapě).Průkazy-letecký:LV,SF a LS.

 

Pracovník lomu-Misi zahájite v nákladním vozidle dumper.Vaším úkolem je odvážet vybušniny(červeně označeny na mapě).Prukazy-město:LV.

 

Překupník zbraní-Misi zahájíte v černé dodávce stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je rozvážet nebo prodávat zbraně.Průkazy-město:LS.

 

Přeprava zavazadel-Misi zahájite ve vozidlech tug/baggage stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je rozvážet zavazadla.Zavazadlo zaháknete tím,že k němu nacouváte.Průkazy:Město:SF.

 

Rozvoz piva-Misi zahájíte v nákladním voze DFT-30 stisknutím + nebo pomoci /mise.vaším úkolem je rozvážet sudy piva.Průkazy-Autoškola LS.

 

Rozvoz pizzy-Misi zahájíte v pizza motorve stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je rozvážet pizzu zákazníkům(červeně označeny na mapě).Pizzu můžete také prodávat příkazem /pizza ID.Průkazy-

Motoškola LV,SF a LS.

 

Rybář-Misi zahájite na lodi reefer stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je chytat ryby v různých oblastech na moři.po té co nachytáte plná počet ryb,musíte je odevzdat.Průkazy-lodní škola:LV.

 

Řidič autobusu-Misi zahájíte v autobuse stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je jezdit v čas na zastávky.Jestliže přijedete pozdě,dostanete o polovinu nižší odměnu.Průkazy-Autoškola:LV,SF a LS.

 

Řidič kamióni-Misi zahájíte v kamionu stisknutím + nebo pomoci /mise.vaším úkolem je rozváážet náklad.Náklad zaháknete nacouváním k němu.Jestliže přijedete pozdě,dostanete nižší odměnu.Průkazy-Autoškola:SF,LS a LV.

 

Skladník-Misi zahájíte ve vysokozdvížným vozíku stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je nakládat bedny.Průkaz-Město:LV a LS.

 

Strojvůdce-Misi zahájíte ve vlaku stísknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je jezdit v čas na vlakové zastávky.na zastávce musíte zastavit,aby mohli cestující nastoupit.Město:San Fiero

 

Taxikář-Misi zahájíte v taxíku stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je rozvážet zákazníky na určité místo,aby jste dostal odměnu,musíte zákazníka odvezt aspoň 500m.Průkazy-Autoškola LV.

 

Technické služby-Misi zahájíte ve vozidle sweepr stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je čistit nepořádek z ulic.Průkaz-Město:LV,LS a SF.

 

Terorista-Misi zahájíte v autě patriot stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je  páchat atentáty.Bombu položíte pomoci levého ALTu.Průkazy-LV a SF.

 

Vymahač dluhů-Misi zahájíte v autě hermes stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je vyníkumáhat dluhy od dlužníku.Dlužník vám odevzdá peníze po zadání příkazu exact v jeho blízkosti.Průkazy-Autoškola LV a SF.

 

Zdravotník-Misi zahájíte v ambulanci stisknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je uzdravovat zraněné.Vylečíte ho pomoci levého ALTu./injured.Průkazy-LV,SF a LS.

 

Zmrzlinář-Misi zahájíte ve zmrzlinářském voze stísknutím + nebo pomoci /mise.Vaším úkolem je prodávat zmrzlinu.Prodáte ji zatroubením v blízkosti hráče.Průkazy-LV.

 

Mod mužete otestovat na našem Official serveru: play.gta-samp.cz:27761

 

Každý den se provadí uppdate modu a vylepšení na přaní hraču :)

 

Kritiku a názory sneseme přeci ono neni každý mod dokolanej.....

 

Náš web: www.gta-samp.cz

Link to comment
Share on other sites

Pekný mod si spravil :) 8/10 + nejake veci by som vylepšil :)

 

Za Autora modu: _Honza_ mám poděkovat :)

 

viděl sem tě na serveru měl si nějaký problem koukám...

 

ale na modu se rozhodně bude dále pracovat a vylepšovat se :).... pro připad /Novinky tam vše je rozepsané 

Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

Iba sa chcem spýtať, prečo Lost Dream City "6" ? tento mód už bol aj dávnejšie publikovaný?

Link to comment
Share on other sites

Iba sa chcem spýtať, prečo Lost Dream City "6" ? tento mód už bol aj dávnejšie publikovaný?

 

Ano jak pišeš.....

 

mod byl už dřive Lost Dream City 3 který vlastnil herní portal ještě na verzi 0.2x

 

po dohodě s tvurcem sme dali dohodu zdali mužeme převzít LDC Název nebyl proti..... jelikož ten portal už skončil a dnes mají pouze MC Servery SA-MP měli dřive mod Dream City 

 

proto sme začali s Lost Dream City 4,5 Které neměli moct uspěch.... tak se nám nabídnul Pawner: _Honza_ který nám udělal Zcela novou verzi Lost Dream City (6) která zato opravdu stojí

 

 Róbert Fico: Tak ty si mě velice pobavil :) ale názor ti brát nebudu....

ale myslím si že Street Life trochu vypadá jinak :) takže ono to asi přepsané nebude kdyby si zašel na server a podival se tak potom prosím teprve mluv... a nepiš tu kraviny nejsem nato zvědavej

Link to comment
Share on other sites

je to stale o tom istom a stale je to nuda, niektore zamestnania by mozno aj boli zaujimave ale pochybujem otom, ze su dobre spracovane. Ano na serveri som bol ale bol som znechuteny a unudeny tak som odisiel jak by som mal pozerat tie "vymozenosti" modu

Link to comment
Share on other sites

je to stale o tom istom a stale je to nuda, niektore zamestnania by mozno aj boli zaujimave ale pochybujem otom, ze su dobre spracovane. Ano na serveri som bol ale bol som znechuteny a unudeny tak som odisiel jak by som mal pozerat tie "vymozenosti" modu

 

Jasný celkem tě chápu... Proto se na modu pracuje neustále každý den a hlavně pomocí webu Sekce: Navrhy na vylepšení serveru se řidíme podle přaní hráču co by rádi uvítali na serveru

 

Každopadně díky za nazor..... Musí se natom zapracovat

Link to comment
Share on other sites

Už som tam bol asi tak 2 mesiace dozadu.

 

ale před 2 měsicema tam byla ješte stará verze která byla opravdu Přepsaná z modu Street Life ale od prosince je tam zcela nová Verze Modu

 

chtělo by se tam jít podívat :)

Link to comment
Share on other sites

Moje hodnocení:

 

Čim bych začal............Hned po připojení začal hrát song u kterého sem si řekl WHAT! už sem se uplně lekl že sem zapl naký server který má RZE........No ale pak udělal na mě udělal dojem ten tutorial a s tim BigSmokem ale už u prvního ukolu s autoškolou sem objevil problém :d ty checkpointy sou strašně daný blízko u sebe takže musíš jet neuvěřitelně pomalu aby ses tam vůbec trefil :d potom na mě zapůsobil interier banky což sem teda ještě neviděl abych šel rovnou do trezoru :d ale docela se mi to líbilo :)

taky AT mi odpověděl na otázky takže velice suprový ale chce to hodně toho dodělávat :)

Závěr:

u mě to má 8/10 a to proto že takových GM existuje už spusta ale vy to máte takový víc propracovanější jak ten tutorial/ukoly to sem ještě na žádným serveru neviděl a ještě k tomu dostávat odměny no tak to na mě udělo dojem :)

Tak držím palce ať to dotáhnete co nejdál :)

Link to comment
Share on other sites

Mód mi připadá celkem v pohodě. Je tam pár věci co bych upravil třeba příkaz /hazard bych dal někam ke kasinu, je blbost, aby ho hráči mohli používat všude, jak za volantem, tak kdekoliv jinde. To samé s /gps - určitě bych ji povolil pokud by hráč byl v autě a pokud by vystoupil CP by zmizel, pokud by zase nastoupil objevil by se. S tím souvisí i ten CP na střeše autoškoly, kam se s autem asi těžko dostaneš. Motoškola je dobrá, to ježdění mezi kužely se mi tam hodí, jinak k autoškole bych dal něco jiného nebo bych tu dráhu zkrátil a ještě bych něco přidal. Jak jsou udělané další školy nevím. Jinak se mi libí to plnění úkolů. Zatím jsem je dostával úkoly jen od Big Smoka, ale až se najde čas určitě přijdu vyzkoušet i další úkoly. Jinak konečně nějaký mód i s originálními zaměstnáními, vypadaj dobře, ale ještě jsem je nezkoušel. :d Taky je jedno velký plus, že ke každému zaměstnání jsou nějaké mise, což taky každý mód nemá. 

 

Web se mi celkem libí, nevím co všichni máte s tím vánočním laděním webu, připadá mi to zbytečný :d

 

Takže hodnocení asi 8/10, -1 asi ty bugy(hazard, gps, umístění CP - třeba ta banka poblíž autoškoly, nebo ty válející se auta přes celou silnici - taky kousek od autoškoly.) a -1 přidal bych tam nějaký věci a změnil bych třeba gps( je taková suchá :d - třeba bych zkusil gps plugin od Gamer_Z),  teďka + určitě ty úkoly, zaměstnání a mise,příjemný admin tým, ne jak ty děcka co vás hned za názor zabanují :d, přehledný web - žádné zbytečné rubriky.

 

Myslím, že si s tím dali pořádnou práci a neodflákli to, jako ta většina lidí co sem postne svoje gamemody. Všichni to komentují, tím, že se to teprve připravuje, ale oni to zveřejnili teprve, když měli hotový jak mód, tak i web, který ,jak jsem říkal, je přehledný a mě by na server určitě nalákal.

 

//Edit: Ještě jedna věc po připojení zadám zřejmě špatné heslo a crashne mi hra měli byste to udělat na nějaké varování (1/3) a potom jednoduše kicknout, ne crashnout hru. :d

Edited by D@ndys
Link to comment
Share on other sites

Díky mockrát všem ano jak pišete někteří.... Bugy a nějaké nedodělanosti tam sou ale určitě natom zapracujem hlavně tedy pawner: _Honza_ chceme udělat co nejvíc originalních věci na server anoo popravdě něco okopírované bude přiklad: /SF /LV /LS ale jak jinak udělat warpy nebo přiklad VIP system....

 

proto nás napadlo udělat /hazard a /ukoly prakticky ty /ukoly seznamují nové hrače s modem za které dostanete odměnu :) aby to nebylo jen tak zadarmo akorát je problem s reklamou a Komunitou hrače to moct nelaká pač LDC neznají a neví co to obnaší.....

 

ale spiše mě zaraží že tu sou uživatelé co si myslí že je to Copy Street Life což neni... SL a LDC mají uplně jinej rozdil... Pojmu modu a zaměstnaní atd....

Link to comment
Share on other sites

Díky mockrát všem ano jak pišete někteří.... Bugy a nějaké nedodělanosti tam sou ale určitě natom zapracujem hlavně tedy pawner: _Honza_ chceme udělat co nejvíc originalních věci na server anoo popravdě něco okopírované bude přiklad: /SF /LV /LS ale jak jinak udělat warpy nebo přiklad VIP system....

 

proto nás napadlo udělat /hazard a /ukoly prakticky ty /ukoly seznamují nové hrače s modem za které dostanete odměnu :) aby to nebylo jen tak zadarmo akorát je problem s reklamou a Komunitou hrače to moct nelaká pač LDC neznají a neví co to obnaší.....

 

ale spiše mě zaraží že tu sou uživatelé co si myslí že je to Copy Street Life což neni... SL a LDC mají uplně jinej rozdil... Pojmu modu a zaměstnaní atd....

 

Co se týče obsahu módu se Street Life to nemá  nic společného. Jen ten ukazatel rychlosti, stavu vozidla a benzinu je trochu podobný jak tomu ze Street Life, ale jinak je celý mód úplně o něčem jiném...

Link to comment
Share on other sites

Co se týče obsahu módu se Street Life to nemá  nic společného. Jen ten ukazatel rychlosti, stavu vozidla a benzinu je trochu podobný jak tomu ze Street Life, ale jinak je celý mód úplně o něčem jiném...

 

 

stím tachometrem máš pravdu... tam podoba bude...

 

ale zbytek modu nemá nic společného s modem Street Life... to je totalní blbost

Link to comment
Share on other sites

Pekný mod :)

 

Díky mockrát :) sem rád za chvalu 

 

Autor Modu: _Honza_ je velice nadšený :)

 

 

Pekne ;)

 

Odoslané z GT-I9205 pomocou Tapatalku

 

Děkuju mockrát :) budeme to stále zlepšovat :)

Edited by tractor
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 8 months later...
  • 1 year later...

Dobry mod sam ho mam nedam vam ho ale poradim vam že sa nevolá paradise world ten mod ako si všetci myslíte :d Chýba tam však pickup systém a kedze ja moc s pawnom neviem a hram len pre zabavu aj ked zaklady pawna ovladam učím sa ale vždy tam je nejaky error tak by tam ten pickup mal byt ked tam je object  system ktory je tiež hŕ bŕ spraveny tažko sa edituje

6/10

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Dobry mod sam ho mam nedam vam ho ale poradim vam že sa nevolá paradise world ten mod ako si všetci myslíte icon_e_biggrin.gif Chýba tam však pickup systém a kedze ja moc s pawnom neviem a hram len pre zabavu aj ked zaklady pawna ovladam učím sa ale vždy tam je nejaky error tak by tam ten pickup mal byt ked tam je object  system ktory je tiež hŕ bŕ spraveny tažko sa edituje

6/10

Je to sice možná good, že vyjádříš svůj názor, ale pochybuji že na téma, které už je 2 roky a něco staré, tak asi už to moc užitečné není icon_e_biggrin.gif

 

 

edit: Dobrý Jardo, nemusíš všechno opakovat po Kubovi.

Edited by HighPrint
poznámka moderátora
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...