CS-Montage 0 Odesláno: 3. Září, 2014 Share Odesláno: 3. Září, 2014 Zdravím 100% nabízím práci HTML & CSS. Web udělám do 24 hodin. Cena: Domluvou . Učím HTML+CSS ( 1 hod ) Cena: 100 kč Platba: SMS PAYPAL NA BANKOVNÍ ÚČET Služby: Programuji html + css + 3 logo + Kurz / doučování / školení HTML a CSS Servis-PC + Odvirování + Čištění + Herní oprava + Server Oprava [Minecraft] [Cs 1.6] [GTA San Andreas] Kontakt na mě: Skype: HTML & CSS Telefon: 722207117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor bug 131 Odesláno: 3. Září, 2014 Globální moderátor Share Odesláno: 3. Září, 2014 Nejaké referencie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin 68 Odesláno: 3. Září, 2014 Share Odesláno: 3. Září, 2014 Urcite nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor bug 131 Odesláno: 3. Září, 2014 Globální moderátor Share Odesláno: 3. Září, 2014 Hmm manga avatar... (Blyster ty vieš čo) Mi to niečo pripomína Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenadiel 286 Odesláno: 3. Září, 2014 Share Odesláno: 3. Září, 2014 aha takže uděláš web do 24 h jo? to zní totalne debilne nekdo s nadiktuje totalne složitou temu a ty to neuděláš do 24h tak mu budeš muset slevnit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Army 5 Odesláno: 3. Září, 2014 Share Odesláno: 3. Září, 2014 Nabídka velmi lákavá , ovšem bez referencí a web udělaný jen na html/css musí být jiná kvalitka(statická). Hlavně, že to HTML a CSS programuješ, protože obě věcí mají do programování asi tak daleko jako malování do photoshopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Kučera 6 Odesláno: 3. Září, 2014 Share Odesláno: 3. Září, 2014 Nabídka velmi lákavá , ovšem bez referencí a web udělaný jen na html/css musí být jiná kvalitka(statická). Hlavně, že to HTML a CSS programuješ, protože obě věcí mají do programování asi tak daleko jako malování do photoshopu. Opraveno : Tak máš pravdu, jsem si to ověřil . Ale zapomněl jsi dodat, že když maluješ v malování, tak nemaluješ jako v photoshopu. (Je to zcela jiná aplikace i jiný obor grafiky) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenadiel 286 Odesláno: 3. Září, 2014 Share Odesláno: 3. Září, 2014 Takže mi chceš říci, že když programuji v html & Css, že vlastně neprogramuji ? Ty jsi taky jelito a takovou blbost sem napsat. furt lepší než co mi řekl kámoš.. že v css jsou vlastnosti a ne styl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Kučera 6 Odesláno: 3. Září, 2014 Share Odesláno: 3. Září, 2014 furt lepší než co mi řekl kámoš.. že v css jsou vlastnosti a ne styl Už mi to došlo. Abych tu nepsal od tématu, tak by mě zajímalo, jaká bude kvalita za 24 hodin ? Hádám, že něco takového : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin 68 Odesláno: 3. Září, 2014 Share Odesláno: 3. Září, 2014 To doucovanie prebieha cez skype hovor? Ak ano mal by som mozno zaujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor bug 131 Odesláno: 3. Září, 2014 Globální moderátor Share Odesláno: 3. Září, 2014 To doucovanie prebieha cez skype hovor? Ak ano mal by som mozno zaujem emajlom Link to comment Share on other sites More sharing options...
CS-Montage 0 Odesláno: 3. Září, 2014 Author Share Odesláno: 3. Září, 2014 Proběhne skypem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin 68 Odesláno: 3. Září, 2014 Share Odesláno: 3. Září, 2014 Proběhne skypem hovorom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel 71 Odesláno: 4. Září, 2014 Share Odesláno: 4. Září, 2014 NE, bude ti to psát na avatarech, které bude rychle měnit a budeš to mít jako film. Blyster, pak nám přijď napsat, co ses naučil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 195 Odesláno: 4. Září, 2014 Share Odesláno: 4. Září, 2014 Webová prezentace s použítím pouze HTML a CSS není problém udělat i za půl dne, když zákazník dodá nějaký návrh a nebo to vysvětlí tak, že se na něj nemusí čekat a stále se ho ptát co a jak. Ale spíše by mě zajímalo, co je to "3 logo"? Jinak ještě technická, HTML je značkovací jazyk a CSS je stylovací jazyk, takže asi bych dal pryč to programování. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel 71 Odesláno: 4. Září, 2014 Share Odesláno: 4. Září, 2014 Jn, píše jak mimozemštan. Jakoby se konečně naučil formátovat text a hned by chtěl někoho učit. Kdybych šel k němu na doučování, hodinu bych učil já jeho a musel by platit on. "Udělám web" != napíšu web "Udělám web" == stáhnu a upravím web "Programováním" HTML asi myslí <b>,<i> a různý nesmysli jako <br><br><br><br><br> Abys nenapsal, že ti závidím, že umíš a já ne, dám ti možnost. Dáš mi hodinu doučování, pokud to bude doučování z tvé strany, zaplatím ti těch 100Kč. Pokud to bude doučování z mé strany, zaplatíš ty mě 1300Kč. To je férová nabídka ne? Bereš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel 71 Odesláno: 8. Září, 2014 Share Odesláno: 8. Září, 2014 http://www.grapz.cz/forum/viewthread.php?thread_id=2118&pid=17533#post_17533 http://jyxo.info/uploads/B3/b3a6924d979ece7eb12285e1387165f821cee325.png http://cs-montage.clan.sk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor bug 131 Odesláno: 8. Září, 2014 Globální moderátor Share Odesláno: 8. Září, 2014 http://www.grapz.cz/forum/viewthread.php?thread_id=2118&pid=17533#post_17533 http://jyxo.info/uploads/B3/b3a6924d979ece7eb12285e1387165f821cee325.png http://cs-montage.clan.sk/ vidno že vie CSS a HTML ako profík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 195 Odesláno: 8. Září, 2014 Share Odesláno: 8. Září, 2014 To je sranda, určitě už ani nepřijde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webess 0 Odesláno: 9. Září, 2014 Share Odesláno: 9. Září, 2014 Ešte sa chcem vyjadriť k užívateľovi, ktorý založil túto tému.Kontaktoval ma skype, že potrebuje niečo upraviť na dizajne, a že mi za to aj zaplatí. Tak som mu spravil, čo chcel, no nechcel mi poslať peniaze dopredu, chcel najprv poslať dizajn. Súhlasil som, keďže sa jednalo o pár minútovú prácu. Po odoslaní si ma odstránil z kontaktov a platbu neurobil. Preto tohto užívateľa NEODPORÚČAM.Jeho skype: qaudcoreNanešťastie dôkazy nemôžem doložiť, pretože som musel preinštalovať OS a správy v skype sa po reinštalácií nezachovali. A nakoniec ako už písal aj Steel, stačí pozrieť tému na grapz: http://grapz.cz/forum/viewthread.php?thread_id=2118&pid=17558#post_17530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mort 29 Odesláno: 9. Září, 2014 Share Odesláno: 9. Září, 2014 Ešte sa chcem vyjadriť k užívateľovi, ktorý založil túto tému. Kontaktoval ma skype, že potrebuje niečo upraviť na dizajne, a že mi za to aj zaplatí. Tak som mu spravil, čo chcel, no nechcel mi poslať peniaze dopredu, chcel najprv poslať dizajn. Súhlasil som, keďže sa jednalo o pár minútovú prácu. Po odoslaní si ma odstránil z kontaktov a platbu neurobil. Preto tohto užívateľa NEODPORÚČAM. Jeho skype: qaudcore Nanešťastie dôkazy nemôžem doložiť, pretože som musel preinštalovať OS a správy v skype sa po reinštalácií nezachovali. A nakoniec ako už písal aj Steel, stačí pozrieť tému na grapz: http://grapz.cz/forum/viewthread.php?thread_id=2118&pid=17558#post_17530 To bylo tak obvious, že jsi to sem nemusel ani psát. Navíc, CSS & HTML se naučí každej s IQ > 75.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Army 5 Odesláno: 9. Září, 2014 Share Odesláno: 9. Září, 2014 Nechci dělat off topic, ale co, každý téma na tomto fóru je stejně off topic, jen bych chtěl Morte dodat, že je sice pěkný, když se naučí HTML a CSS každý s IQ nad 75, ale jak to pak taky dopadá, podpora jednoho prohlížeče(se štěstím dva), žádná responsivita, prasácké stránky přes tabulky a mohl bych pokračovat až až.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 195 Odesláno: 9. Září, 2014 Share Odesláno: 9. Září, 2014 Mort tím chtěl říct, že určitě firmy co si webové stránky nechávají od někoho udělat, tak mají IQ menší jak 75. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Army 5 Odesláno: 9. Září, 2014 Share Odesláno: 9. Září, 2014 a doufám, že to tak bude na vždy, protože pak bych byl bez práce ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Kubad1 18 Odesláno: 9. Září, 2014 Share Odesláno: 9. Září, 2014 myslim ze bych si ho nevybral jako kodera cetl jsem tak 20% a vubec kdyz jsem videl jine temata kde chtel pomoct a kde mel free themu a chce doucovat v kodovani ale bez srandy kamo dobry pokus mozna bych ho i zabanoval na tohmel foru protoze vetsiho dementa jsem nevidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts