Jump to content

PROBLEMY S WINDOWS 8


BlueSk

Recommended Posts

Takže začnem tím že mám jednu obrázovku.Keď pôjdem do nastavení tak tam mi ukazuje 2 mám taký problém že ak vypnem a zapnem obrazovku tak ma to prepojí na druhu obrazovku, nechápem prečo, stáva sa mi že otvorim si skype a sa mi to neotvori na norm obrazovke ale na tej druhej a musím to prepínať niekedy to nejde.Takže potreboval by som nejak pomôcť ako to zmazať.

 

Ďalej je procesor, ak sa pozriete na obrázok tak hned vydíte využitie procesora 99% nechápem prečo, to by som chcel tiež poradiť.

 

Ďalej je, že ak nainštalujem napr dajme tomu CS 1.6 tak mi potom nejde otvoriť priečinok. Kto nepochopíl tak to je jednoduché otvoríte napr nejaký priečinok a on sa vám neotvorí len zminimalizuje ak donňho klikám tak sa neukazuje, ako keby bol na tej druhej obrázovke. Možno to má niečo spoločné s tími druhými obrazovkami, ktoré chcem zmazať

 

Obrázok:

http://postimg.org/image/yrkyzskhb/full/

Link to comment
Share on other sites

Ahoj,velmi rád ti pomůžu stím CS 1.6 taktéž ho mám a jede mě to uplně skvěle vím nejspíš kde je háček taktéž jsem ho měl...Takže nejprve bych začal tím kde si to stahoval a pokud možno jestli i s podporou W8 pokud ne tak to odeinstaluj a zkus najít na netu Counter Strike 1.6 for Widnows 8 pak to stáhni a nainstaluj v pohodě a mělo by ti to jít...Jinak tuším že na Windows 8.1 už šla normální verze CS 1.6  

Link to comment
Share on other sites

já měl win 8 a když sem vypl gta tak sem měl růžovou obrazovku a celkově sims 3 sem instaloval na 20 pokusů a counter strike mi šel jen když sem zapl komp jakmile sem to chtěl zapnout znovu už to nešlo takže zlatý 7 :)

Link to comment
Share on other sites

Souhlasim s Petrem. Taky mam Windows 8.1 a nemam sebemensi problem. Funguje to lepe nez sedmicky a Windows bez aplikaci si uz nedokazu predstavit...

 

Neni to mozna tim, ze uz mate stare vykopavky? Jinak si to nedovedu vysvetlit :d I na mem 7 let starem (secundarnim) ntb funguji Win 8.1 bezproblemu. Takze chyba bude u vas :)

Link to comment
Share on other sites

nevím proč furt píšete v množným :d mě šlo vše až na to cs 1.6 který k životu nepotřebuju rychlejší rozhodně je ta win 8 ale prostě zůstávám u 7 přijdou mi lepší :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...