Jump to content

ostatní Diplom Help


Psychedelic

Recommended Posts

Zdravíčko,

Dělám diplom na víkendovej tábor pro děti, ale mám problém že když jsem kreslil postavu docela se mi klepala ruka a protože s ilustrátorem teprve začínám potřeboval bych pomoct jak to mám vyhladit a doupravit hledal jsem na netu, ale nenašel jsem to co potřebuju.. Budu rád i za názor na diplom když si odmyslíte tu kvalitu kreslené postavy, ale v tom rozlišení to fakt není sranda.. 

 

Náhled: http://lammer.8u.cz/Diplom.png

Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

tá postavička je pekná :) ale ten "border"  - fľaky sa mi moc nepáčia ..... dal by som tam namiesto toho niečo iné ... inač sú tie inputy a tá postavička pekné :) 

Link to comment
Share on other sites

Seš celekem borec :d

Ty barvy okolo bych určitě nechal , spíš se mi nelíbí jak je tam tolik tech postavicek na tom pismu

Ale jinak dobre

Link to comment
Share on other sites

No jestli jsi tu postavičku s pohárem opravdu kreslil ty, tak to klobouk dolů! To bych ani já nedokázal :) No, asi to bude tím že já kreslit jednoduše neumím... :d Osobně bych se na zahlazování nerovností vykašlal. Kreslené věcičky nemají být z nutnosti dokonalé a prakticky to ani nepůjde poznat... Je to hezké. Každopádně u té postavičky už celá krása končí :)

 

Náhledové obrázky můžeš dělat menší a ne v původní tiskové velikosti. To jen taková rada. Můžu se zeptat, pro jakou věkovou hranici to je dělané? Mě to totiž přijde jako do školky... Ten název DIPLOM je obzvlášť "miminkovské" a pokud je to na nějaký dětský tábor, tak nevím nevím... Je to moc pro mrňata. Mimo jiné, ten název je příliš nevýrazný a zapadá do pozadí a těch šílených cákanců. Pak ty kolonky pro Jméno, kategorii atd... se mi vůbec, ale vůbec nelíbí. Nehodí se to tam.

 

Závěrem se mi to prostě nelíbí, šílené barvy, šílené cákance, šílený nápis diplom a šílené kolonky pro text. Ale za tu postavičku ti dávám palec nahoru! Zkus si s tím trošku více pohrát a přizpůsobit to cílové věkové skupině, které to bude. Protože tábor od školky jsem ještě neviděl :)

Link to comment
Share on other sites

Pohár postavičky je skvělý a celý diplom je taky i přes tu cirkusařinu v pohodě. Dětem se bude líbit.

Barevné cákance nevadí, ale jsou zbytečné, když budeš tisknout tři diplomy, tak je to celkem šumák, ale při stovce diplomech ta barva už bude finančně znát.

Link to comment
Share on other sites

Originální náhledy se neprezentují steel... Disovat za to je dost směšné. Originální velikosti se posílají pouze a jen do tisku, nikoliv pro prezentaci na internetu.

Link to comment
Share on other sites

Jop postavičku jsem kreslil já, ale zase já kreslit umím :d O náhledech jak se posílaj sem neslyšel tak díky za tip :) Věková hranice je 6-12 s tím že tyhle diplomy budou pro skupinku od 6-8 let a pak budu dělat pro ty starší, název diplom jo sou tam sice mimina ale vypadaj spíš jako takoví rošťáci takže si myslím že  s tím problém nebude.. K šíleným barvám no tak je to pro děti mělo by to být barevný si myslím. Cákance no dobře co jsem se tak koukal po diplomech každej má nějakej rámeček a mě moc nenapadá co tam dát místo toho a zase bez toho by to bylo takoví prázdný takže pokud máš nějakej návrh budu rád :) A místo těch tabulek na jména atd. mám tam dát jen čáru co myslíš? Jinak díky za názor :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...