Jump to content

Psychedelic

Uživatel
  • Příspěvků

    2044
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    4

Psychedelic last won the day on 12. Říjen 2015

Psychedelic had the most liked content!

Reputace

13 Catalina

About Psychedelic

  • Narozeniny 03/17/1995

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ještě to není finální verze, ale vizitka je zde: https://s9.postimg.org/4voddtu0v/vizitka_L.png
  2. To právě nechci, ale už jsem to vyřešil.. našel jsem generátor co mi to vyhodil v křivkách takže už nebyl problém si to dál upravit k obrazu svému.
  3. Ahoj, Po X letech co dělám grafiku jsem se dneska setkal se zajímavím problémem.. Mám černou vizitku a chci na ni dát bílej QR kód, nicméně žádnej generátor neumí udělat bílej QR kód s průhledným pozadím a když ho přebarvím ve photoshopu tak už s tím maj méně kvalitní mobily problém. Máte někdo podobnou zkušenost nebo nápad jak to řešit? Vím že tam můžu hodit klasickej QR kód s bílím pozadím ale to už nevypadá tak dobře a ničí mi to design samotné vizitky..
  4. Tak jsem to vyřešil zvláštním způsobem, když dám rozšířit obraz tedy používám oba zároveň tak s tím nemá problém takže fakt nechápu kde je logika. Když nastavím aby jel jen monitor tak se vypíná, ale co takhle mi to vyhovuje víc. Díky za rady
  5. To není právě pravda, dneska se tu hraje spíš na rozlišení protože tyhle značky neznačky můžou mít 13mpx a fotí v tak debilním rozlišení že fotky stojí za starou belu a ještě nejlépe v poměru 4:3..
  6. jsou dva způsoby.. 1. Prodej nějakou položku z inventáře (kartičku bo nějakou chujovinu), taky můžeš vrátit nějakou hru u které máš nahráno míň jak 2 hodiny a nevlastníš ji déle jak 14 dní 2. Pokud máš propojenej steam s kreditkou nebo paypal s kreditkou, steam si jednoduše ztrhne těch 0,5€ z kteditky
  7. Právě bez monitoru hraju gta 5 klidně 12 hodin v kuse, je pravda že jednou za dvě hodky ho postavím před venilátor a dám si v klidu cígo, ale to jen protože se sám v tomhle vedru vařím takže grafika odpálená určo nebude.
  8. Ahoj, Potřeboval bych trošku poradit, koupil jsem si ke svému notbooku 22" monitor a začli mi trošku problémy.. Počítal jsem s tím že dám grafice trošku víc zabrat, ale tohle je trošku extrém.. Po 10 minutách hraní, jakékoliv hry se mi počítač vypne a není to následkem přehřátí. Dělá mi to jak při GTA 5 tak CSku takže je úplně jedno jak je ta hra náročná.. Moje sestava: Geforce GT740M 2GB Intel core i5 3230M 3.2GHz 8GB RAM Win 8.1 pro (64 bit) Monitor 22" (1920x1080) Screen z prohlížeče událostí: http://ctrlv.cz/shots/2015/07/04/VK7D.png Díky za jakoukoliv normální radu
  9. Existujou na paypal.com se registruješ, přes kreditku dobiješ, zapneš steam a nastavíš tam platbu přes paypal a hack dokončen můžeš nakupovat hry
  10. Zdravíčko, Hledám někoho kdo by mi nakodoval design na PHP-Fusion pro clan Nice Skillers. Samozřejmě ne zadarmo, částku nabídněte sami popřípadně přiložte nějaké hotové práce ať mám podle čeho vybírat. Představuju si to asi tak že vám pošlu design v PSD vy ho nakodujete nahrajete na nějakou free doménu, já si všechno prověřím vyzkouším a domluvenou částku vám zašlu na paypal a v zápětí mi pošlete hotový design. Určitě nebudu posílat žádné peníze předem! Náhled designu: http://nice-skillers.eu/NSDesign.png Pokud máte nějaké výtky k designu budu rád za váš názor. Můžete mě kontaktovat do SZ nebo přímo do topicu, předem dík.
  11. Však na clanu se nemáš přiživovat.. Když chceš mít vlastní clan je jako když chceš televizy taky si za ni platíš. A že by to byli částky aby si musel být hlady si taky nemyslím já osobně platil domenu+webhosting a každý měsíc platím 3 servery a teamspeak server. Myslím že investovat cca 300-500 Kč mesíčně aby měl clan kde hrát, komunikovat a měl trošku úroveň není nic strašného.. Ale pokud do toho nechceš investovat čas, nervy a nějakej drobák tak to můžeš rovnou zabalit..
  12. No upřímě ten název je fakt reprezentativní a věřím že se ženete k nejlepším clanům na samp scéně jak píšete A smysl nové domény z free na free je taky dobrá..
  13. http://pawno.cz/topic/32255-tut-dial%C3%B3gy-a-v%C5%A1etko-o-nich/ - Myslím že tady je všechno dost jasně napsané, aspoň já jsem z toho pochopil vše co jsem potřeboval
  14. Do news: new autosalon; Do OnPlayerKeyStateChange: if (newkeys & KEY_WALK){ if (IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 2.0,X,Y,Z))//XYZ-pickupu (předpokládám že už ho máš vytvořenej) { ShowPlayerDialog(playerid, ID, DIALOG_STYLE_LIST, "{FF0000}Autosalon","{FFFFFF}Infernus - {00FF00}Cena: 100.000$\n{FFFFFF}Elegy - {00FF00}Cena 100.000$\n{FFFFFF}ATD. - {00FF00}ATD: ATD.", "Ok", "Zavřít"); } } Do OnDialogResponse: if(dialogid == ID) { if(response == 1) { if(listitem == 0) { if(GetPlayerMoney(playerid) < 100000) return SendClientMessage(playerid, BARVA, "Nemáš dostatek financí!"); //když nemá love { GivePlayerMoney(playerid, -100000); SendClientMessage(playerid, BARVA, "Koupil sis infernus za 100.000$"); autosalon = CreateVehicle(ID AUTA, X, Y, Z, BARVA1, BARVA2, 1000); //XYZ-Kam se auto spawne PutPlayerInVehicle(playerid, autosalon,0); //Posadího do auta } } if(listitem == 1) { if(GetPlayerMoney(playerid) < 100000) return SendClientMessage(playerid, BARVA, "Nemáš dostatek financí!"); //když nemá love { GivePlayerMoney(playerid, -100000); SendClientMessage(playerid, BARVA, "Koupil sis elegy za 100.000$"); autosalon = CreateVehicle(ID AUTA, X, Y, Z, BARVA1, BARVA2, 1000); //XYZ-Kam se auto spawne PutPlayerInVehicle(playerid, autosalon,0); //Posadího do auta } } ATD }} } } Snad je to Ok, pro rejpali domluvili sme se v chatu že chce vytvořit nové auto mimo salon.
×
×
  • Create New...