Jump to content

ostatní Mixtape cover


Psychedelic

Recommended Posts

Čau, kluci od nás z města chtěli udělat cover na svůj mixtape co jim má brzo vyjít tak jsem řekl že zkusím něco udělat..

Zajímaj mě názory všech, ale hlavně bych chtěl slyšet názor od Ingnitiona kterej tomu rozumí.. Popř. Co přidat, smazat nebo udělat jinak..

Jo ty domy to je naše naměstí což bylo téma naše město a životní cesta :)

Nejde mi otevřít příloha kdyby měl někdo stejnej problem tak tady je odkaz: http://www.imghosting.cz/images/75CovenNewFin.png

post-7806-0-37774000-1392599107_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Ten mesiac je akysi splosteny a nie gulaty, ja osobne pocuvam metal takze najviac sa mi aj pqcia metalove, kostry prisery atd...ale toto je celkom pekne..najprv som myslel ze je to nejaka post apokalypsa kym som to neotvoril...to dieta som mal pochopit ze je na zaciatku svojej zi otnej cesty alebo si ju vybera??

Link to comment
Share on other sites

-dieta je trochu priesvitne alebo sa mi to iba zda?

-mesiac je splosteny ako pisal Mattsy

-ciara v strede, ktora ide aj cez text sa mi tam nehodi. Vyzera to, akokeby si ju tam dal nato aby si zakryl miesto kde sa spaja namestie s vodou, ktoru si tam pridal. Ale aj tak je celkom skareda a hlavne vodorovne ciary su uzsie ako tie ostatne(sikme)

-mesiac by mozno mohol trochu viacej svietit

Link to comment
Share on other sites

Diky za nazory, mesic opravim, ta cara (kardiogram) tam chteli a mela vect za textem dal sem ji pruhlednost aby to nevypadalo jak spoj ale jeste na to kouknu :) (popr. Sry za preklepy pisu z mobilu)

Link to comment
Share on other sites

Tak nějak mi v tom chybí aspoň nějaký barvička v logu. Takhle je to moc nevýrazné co se loga týče a takové příliš barevně jednotné, až to nevypadá hezky. Jak už tu bylo zmíněno, šišatý měsíc je příšerný. Ten kluk má nějakou divnou velkou hlavu :d Jinak, voda je fajn i když takové zvláštní uprostřed nějakého náměstí... Použil bych lepší budovy. Každopádně jako nápad je to super. Jen to má pár nedostatků. Hlavně to logo nějak vylepšit, nejlépe změnit úplně fonty a rozložení a hlavně přidat tam nějakou barvu či to zvýraznit to logo aspoň, moc se to v tom ztrácí.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...