Jump to content

Recommended Posts

Zdravím ,

 

Už je to pár týdnů co se mi porouchal avast! Při startu pc nebo po zapnutí avastu mi to hází chybu :  "Instrukce na adrese 0x772ba202 odkazovala na adresu paměti 0x00000050. S pamětí nelze provést operaci: read."

 

Byl bych moc rád kdyby mi někdo poradil nebo řekl jak vyřešil tento problém.Hledal jsem i na googlu, pokaždé psali něco jiného , třeba ,že stačí vyndat a zandat ramky nebo reinstalovat celý windows ramky nepomohly a windows sem si před pár měsíci přeinstaloval na win 7 (místo win XP ;) ).Reinstalovat avast jsem taky zkoušel.

 

Za rady děkuju.

 

 

Chyba-avast.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tak nakonec jsem si stáhl avastcleaner , který v nouzovém režimu vše co se týče avastu odstranil.Neznáte nějaký program zdarma :d ,který by mi pomohl udržovat pc jako čistit registry atd., aby se počítač nezasrával :d zbytečnými věcmi?

Link to comment
Share on other sites

Prosim ta, tie keci o tom ze su vsade vyrusy su iba keci :d

Hm.. Takže tvůj PC už je dávno zombie jestli máš Winowsy :d .. Prostě živná půda pro viry, červy, rootkity, trojany apod. :d

Myslím, že ti nenápadně pošlu keylogger a pak se ti přihlásím na IB(Internet Banking) >:d ... Škoda, že ty asi nemáš ještě IB :/ :d

Link to comment
Share on other sites

Ale ho*no, staci vecied kde a jak stahovat a virus nechytis... A dost pochybujem ze tych 3000 seederov na pirate bay nema antivirak :d

a ne IB nemam, to je pro sracky ale ak chces tak ti kludne mozem poslat id do paypalu :d

Virus není jen..."To, že si stáhneš nějakou aplikaci, co se za danou aplikaci vydává a je to ve skutečnosti vir" ... Prohlížeč neustále stahuje např. cookies a  tam můžou být též červi :)

Link to comment
Share on other sites

Teďka prý letí vir Policie České republiky.Můj strejda ho chytil a antivirák se o to nějak postaral a moje kamarádka ho chytila.Jenom si chtěla na  netu zhlédnout film :d.Ta takový štěstí neměla musela to celý reinstal .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...