jAk3r 47 Odesláno: 7. Prosinec, 2013 Share Odesláno: 7. Prosinec, 2013 Zdravím, Mám takový dotaz jelikož mě již nebaví php-fusion,wordpress nebo joomla tak se chci zeptat zda někdo nezná nějaký RS který třeba někdo udělal z nudy nebo tak...který by se dal upravit a třeba i dodělat...doufám že mě chápete Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheScript 0 Odesláno: 7. Prosinec, 2013 Share Odesláno: 7. Prosinec, 2013 áno, chápeme ťa asi všetci.. Len ostáva tu jedna otázka.. Keby ten RS môj team vytvoril, koľko nám zaňho dáš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin 68 Odesláno: 7. Prosinec, 2013 Share Odesláno: 7. Prosinec, 2013 on sa pyta ci nejaky nemame. nie to ci mu ho "tvoj team" spravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheScript 0 Odesláno: 7. Prosinec, 2013 Share Odesláno: 7. Prosinec, 2013 Ja som to jasne pochopil. Ale načo hľadať ked mi vytvoríme čisto nový. Je to lepšie. Ja som mu dal len návrh.. a je len na ňom, či ho príme alebo nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jAk3r 47 Odesláno: 8. Prosinec, 2013 Author Share Odesláno: 8. Prosinec, 2013 A kolik by si za to chtěl...já jeden starej mám kterej když by se upravil tak bude dobrý...nechci aby uměl hromadu blbostí...zatím mě stačí aby tam byla registrace...přidávání příspěvků a to je vše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenkings 121 Odesláno: 8. Prosinec, 2013 Share Odesláno: 8. Prosinec, 2013 Tady jsem dělal jeden RS ještě když jsem se učil PHPčko...Je to funkční i s instalací, ale budeš si asi muset ošetřit sem tam nějaký chyby atd.,jelikož vůbec netuším jak dalece jsem tenkrát dělal zabezpečení atd.. http://uloz.to/x4uZPtqP/jcms-1-7-rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
jAk3r 47 Odesláno: 9. Prosinec, 2013 Author Share Odesláno: 9. Prosinec, 2013 Samozřejmě jako vždy ty jsi moje záchrana jojo určitě se na to juknu díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenkings 121 Odesláno: 9. Prosinec, 2013 Share Odesláno: 9. Prosinec, 2013 Není zač třeba to alespoň najde nějaké využití .. Ale opravdu doporčuju to pro jistotu překontrolovat. Je to sice dělané ještě se starším MySQL ovladačem, ale co jsem tak zběžně koukal tak by tam teoreticky mělo být všechno ošetřené Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 9. Prosinec, 2013 Share Odesláno: 9. Prosinec, 2013 Znám takový systém jen jeden. A to Webspell, který se dá nádherně upravovat a přizpůsobovat podle sebe. Dá to sice práci, ale to všude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts