Albus Brambůrek 41 Odesláno: 15. Červen, 2013 Share Odesláno: 15. Červen, 2013 Ahoj, vítám vás u představení mého ColourPick programu Vím že většina používá program od Ewwe (to i já) ale chtěl jsem si to zkusit po chvilce sem vyrobil toto Prosím vynechte komentáře typu "Kopírák atd" Chtěl jsem si to zkusit pořád se učím v C# tak se snažím dělat lepší a lepší věci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mivčo 90 Odesláno: 15. Červen, 2013 Share Odesláno: 15. Červen, 2013 je to dobre ale taketo uz tu je http://pawno.cz/files/file/49-pawn-color-picker/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albus Brambůrek 41 Odesláno: 15. Červen, 2013 Author Share Odesláno: 15. Červen, 2013 Asi sem to tam nepsal že ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 431 Odesláno: 15. Červen, 2013 Administrátor Share Odesláno: 15. Červen, 2013 Stejných programů bylo když už jsem dělal já ... Tady jde o pocit ž emám svůj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albus Brambůrek 41 Odesláno: 15. Červen, 2013 Author Share Odesláno: 15. Červen, 2013 Stejných programů bylo když už jsem dělal já ... Tady jde o pocit ž emám svůj Ewwe konečně někdo kdo mě chápe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volfik 9 Odesláno: 16. Červen, 2013 Share Odesláno: 16. Červen, 2013 Hezkýýý povedlo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albus Brambůrek 41 Odesláno: 16. Červen, 2013 Author Share Odesláno: 16. Červen, 2013 Hezkýýý povedlo se Děkuji jinak už je skoro hotová V2 má podobné funkce jako u Ewweho takže nikoho nenutím aby ji používal je to pro mé účely a ty funkce si nějak nespojujte s tím že kopíruji od Ewweho ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 431 Odesláno: 16. Červen, 2013 Administrátor Share Odesláno: 16. Červen, 2013 Děkuji jinak už je skoro hotová V2 má podobné funkce jako u Ewweho takže nikoho nenutím aby ji používal je to pro mé účely a ty funkce si nějak nespojujte s tím že kopíruji od Ewweho ... Kopírááááákůůůůů fůůůůůůůj blééééééééééééé styď séééééé :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
~SW33T~ 0 Odesláno: 2. Listopad, 2014 Share Odesláno: 2. Listopad, 2014 v Pohodičke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albus Brambůrek 41 Odesláno: 2. Listopad, 2014 Author Share Odesláno: 2. Listopad, 2014 Diky sice starý téma ale stejně dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts