Jump to content

nabízím Teamspeak 3 místnosti [Zdarma!]


Fakerko_

Recommended Posts

Zdravím,

 

jelikož svůj teamspeak 3 moc nevyužívám a tudíž je stále poloprázdný, tak chci dát možnost i ostatním lidem, co potřebují místnost pro svůj klan, či s kámoši pokecat při hraní her.

 

Tudíž nabízím každému kdo mě kontaktuje 1 místnost + max. 3 sub-místnosti. Každá místnost je omezena na 15 uživatelů a každá sub-místnost na max. 7 uživatelů (Při velké aktivitě je možnost se dohodnout).

Poskytování místností je zcela zdarma

 

Podmínky použití Teamspeak 3 serveru na adrese: 37.157.197.174

  1. Na serveru je uživatel povinen se mimo svoji místnost chovat slušně. A pokud si nezamkne místnost a někdo mu tam poleze, tak je to pouze jeho věc.
     
  2. Pokud se někdo nebude chovat ve vaší místnosti neslušně, tak každý správce své místnosti bude mít práva na kick z dané místnosti či sub-místnosti. Pokud však problém přetrvá, tak se musí obrátit na správce (mě) a dodat potřebné důkazy (např. nahrávka) neslušného chování a poté budou podniknuty kroky k znemožnění přístupu uživatele na server.
     
  3. Teamspeak 3 server běží na vzdáleně umístěném VPS serveru a jeho poskytovatel zajišťuje 99,9% dostupnost a tudíž já jako poskytovatel teamspeak 3 místností neručím za možnou nedostupnost tohoto serveru.
     
  4. Pokud se uživatel, který zažádal o místnost na teamspeak 3 serveru bude chovat hrubě, či obtěžovat jiné uživatele, tak si vyhrazuji právo mu místnost smazat a tamuto člověku znemožnit přístup na tento server.
     
  5. Vyhrazuji si právo místnost smazat, pokud v dané místnosti nebude déle jak týden aktivní činnost.

Kontaktovat mě můžete na skype: pbluma2512

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...