kofega 0 Odesláno: 9. Květen, 2012 Share Odesláno: 9. Květen, 2012 Tak po dlhom čase som sa rozhodol spraviť niaky desing.Mojé prvé práce bolo veľmi kritizované tak som sa teraz snažil trošku viac pohrať.Pre porovnanie sem dám dva desingy s pred 3 mesiacov a tie čo som spravil teraz. Chcem aby ste ohodnotili tie dva nové a napísali či je tam niaké zlepšenie. Starý desing : č.1 = http://imgupload.sk/images/l/4/l4djczvhx1xogdlfbovb.jpg č.2 = http://imgupload.sk/images/r/e/reoci0wwr84o943ej94z.jpg A teraz nové ! č.1 = http://imgupload.sk/images/g/p/gpzz5e9r7jr92avqopvx.png č.2 = http://imgupload.sk/images/f/l/fl2blvjxs44zvg6de14p.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 9. Květen, 2012 Share Odesláno: 9. Květen, 2012 Nevidím rozdíl.. Stále plno patternů a mnoho dalšího. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 9. Květen, 2012 Share Odesláno: 9. Květen, 2012 Menší nepatrné zlepšení tam je - co se tedy jenom typografie v novince toho prvního webdesignu týče. U druhého jsi to už zas zmastil. Je to šílenost, nechutnost, nesmyslnost, nepřesnost, bez citů k barvám či celého rozpoložení. Měl by sis přečíst základy tvorby webdesignu a grafiky. Potřebuješ to jako sůl, protože tohle je fakt šílené. Mimo jiné, nerozumím faktu, že o sobě můžeš psát že jsi grafik či koder, když grafik rozhodně nejsi a koder si myslím že taky ne, pochybuji o tom. Prostě nerozumím tomu, jak si můžeš říkat grafik, když ty tvé práce právě z grafického hlediska stojí za starou bačkoru a jsou silně amatérské. Je tam špatně všechno... Otevření photoshopu z tebe nedělá v žádném případě grafika! PS: Nemám rád přezdívku kofega, větší vymyšlenou hovadinu jsem neviděl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofega 0 Odesláno: 9. Květen, 2012 Author Share Odesláno: 9. Květen, 2012 No čo sa týka prezyvky Tak meno Kofega mám len ja a mám ho už 4roky takže to nejdem meniť je to originálne meno ktoré nemám nikto.GRafik no tak už som spravil niake logá a aj webdesingy čo som aj predal tak beginer grafik si možem hádam napísať a koder no tak zládnem rozcestník a aj niaky jednoduchší desing na php fusion.ALe diky za názor Link to comment Share on other sites More sharing options...
iFailGamer 25 Odesláno: 9. Květen, 2012 Share Odesláno: 9. Květen, 2012 Kto zmazal môj príspevok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofega 0 Odesláno: 9. Květen, 2012 Author Share Odesláno: 9. Květen, 2012 Ja na to opravnenie nemám... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba 0 Odesláno: 9. Květen, 2012 Share Odesláno: 9. Květen, 2012 tak všechny sou hnusy... Jako o něco je lepší ten novy č1 ale i tka je to hrůza ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morlox330 3 Odesláno: 10. Květen, 2012 Share Odesláno: 10. Květen, 2012 Mě se to moc nelíbí , ale neber moje hodnocení vážně , nedělám Designy ani nič podobného.. Ale dávám ti 3/1O , protože já bych to neudělal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrej Igar 24 Odesláno: 10. Květen, 2012 Share Odesláno: 10. Květen, 2012 Ten nový č. 1 je podle mně nejhezčí Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattmatt 20 Odesláno: 10. Květen, 2012 Share Odesláno: 10. Květen, 2012 ahoj kofego hle dle me si udelal uz mnohem hezci designy napriklad asi pred rokem pro me tohle se mi moc nelibi 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofega 0 Odesláno: 10. Květen, 2012 Author Share Odesláno: 10. Květen, 2012 Ďakujem za názory , priemer je že ten desing č1 nový je ais najlepši s tocho čo tu je tak sa budem snažiť riadiť podla neho no sa mozrejmelepšie farebnékombinácie a vrstvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsei 5 Odesláno: 10. Květen, 2012 Share Odesláno: 10. Květen, 2012 Moc moc prehnané ... okopírované ... kopu je takých na net-core a theme.lt .... taže 1/10 .. to 1 máš za to že si si dal tú námahu a registroval si sa tu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 10. Květen, 2012 Share Odesláno: 10. Květen, 2012 Moc moc prehnané ... okopírované ... kopu je takých na net-core a theme.lt .... taže 1/10 .. to 1 máš za to že si si dal tú námahu a registroval si sa tu ... Víš o tom, že kopírování není použití stejného stylu nebo struktury? Kopírování je stáhnutí stejného prvku z dané stránky a umístění na své nebo upravení a až pak umístění na své. Pokud to udělal podle nějakých stránek, ale udělal to vše sám, tak se nejedná o kopírování. Jinak, když něco zkopíruješ, tak tím porušuješ autorská práva. Ale jak jsem výše uvedl způsob, tak se o kopírování, kterým by jsi porušil zákon nejedná. Příklad zde: seznam.cz x pirati.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofega 0 Odesláno: 10. Květen, 2012 Author Share Odesláno: 10. Květen, 2012 ja týchto desingoch neni nič kopirované sú tam len inšpíracie od s7en , a z niakých web stránok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 10. Květen, 2012 Share Odesláno: 10. Květen, 2012 Možná tak ten první ,ale nelíbí se mi vůbec ten font v tom menu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TWeak 5 Odesláno: 10. Květen, 2012 Share Odesláno: 10. Květen, 2012 Všechno stejné, ani to nemám hlavi ani patu. Není to hezké, ale je to snaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsei 5 Odesláno: 10. Květen, 2012 Share Odesláno: 10. Květen, 2012 jáj ... ta ale neni to boh vie čo ale snaha tam je Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwoBii 0 Odesláno: 10. Květen, 2012 Share Odesláno: 10. Květen, 2012 Mě se to celkem líbí Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkX 16 Odesláno: 10. Květen, 2012 Share Odesláno: 10. Květen, 2012 NESER tam uz tie hrozne pozadia ! Pochop ze bodky a ine veci boli popularne v 70. rokoch ! Daj tam gradient alebo tmavu farbu a nie sivu a dotoho sive bodky.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweS 0 Odesláno: 10. Květen, 2012 Share Odesláno: 10. Květen, 2012 Nič ma na tom až tak nezaujalo.. 3/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts