Jump to content

[GRAFIKA] Niečo z inej dymenzie


Rayman

Recommended Posts

Dobré ráno, názov mal upútať aby sa najviac z Vás pozrelo o čo tu ide, neviem či to tak bude, ale je to fuk. Hrám jednu browserovku a chcel by som vedieť cez aký program alebo ako sa robí niečo takéto:

 

 

 

Proste takéto "anime", chcem osloviť hl. skúsených grafikov či o takýchto výtvoroch niečo vedia.(Ako sa to robí a či to vlastné civilista spraví). Takéto obrázky robí firma, ktorá ma platených programátorov, technikov a grafikov a túto browser hru vlastní. Ak viete ako sa to dá spraviť stačí napísať PM. Za všetky odpovede a nelenivých písať, ktorý o takomto niečom vedia ďakujem.

Link to comment
Share on other sites

Jak už jsi někdy viděl borce, kteří dokážou udělat pěkný portrét i v malování, tady je možnost větší. Je strašně mnoho programu ve kterých se dají dělat 2D obrázky (Photoshop, Gimp, Thingking2D apod.) Hlavně záleží na zručnosti grafika a možnostech programu...

Link to comment
Share on other sites

Může to být přes cokoliv. Já bych teda doporučil Inkscape. Je to vektorový program. Je až neuvěřitelné co se tam dá udělat.

 

Podle jednoho tutoriálu jsem se pokoušel namalovat a naučit se tohle, bohužel jsem to smazal. Ale to je fuk. Psali tam, že by se to hodilo do nějakých her.


top10_8.png?w=100&h=100

 

Jediné, co jsem zachoval podle dalšího tutoriálu je tohle:

 

Krabice tutoriálu

Moje krabice

 

Dalším extrémem je asi toto, ale to už tu moc nepatří...

 

->-->

Link to comment
Share on other sites

Ano, jak říkal Cashis, dá se to vytvořit ve více editorech, tedy grafických programech. Ale také záleží na zkušenostích grafika, kvalitu jeho prací, poté se už něco takového dá stvořit. Já osobně jsem to zkoušel jednou, vytvořil jsem panáčka pro browser hru, ale nakonec z toho nic nebylo, takže byl nepoužit, ale dá se to.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Adobe Flash Profesional cs5.5

 

v něm je to strašně těžké ale dělají se v tom nejlepší animace .... ... no vlastně upa všecky animace .... dá se to naučit v něm praacovat ale je to strašně těžké ja osobně v něm umim dost dobře protože chodim na programovací školu .. tam tě vše naučí html i php atd...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...