Jump to content

Pan Burns - DON - KONEC


DON

Recommended Posts

ZDRAVÍM,

 

Takže, ten den, který by jednou určitě přišel, je tady, právě teď, tahle chvíle, končím NADOBRO s Forem, Není to, protože by se mi tu extra nelíbilo, ale..

(ŠKOLA, PŘÍTELKYNĚ, ATD..) je toho mnohem víc, Měl sem vás rád, i ty se kterýma sem se občas hádal, byla tu vždycky ku*evská sranda, a děkuju vám za to, že sem mohl ten kousek "onLine" života prožít na tomto foru..na Některé lidi nezapomenu nikdy..například Om3n, ffredyk, Topina, Chytrak, SmK, djmckjuba, exe_r, PaTrOnY je jich mnohem, mnohem víc, promiňte , které sem nevyjmenoval, určitě víte, s kým sem se bavil, a s kým byla sranda..jsou tu ovšem i takový, kteří pawno.cz skazili..a jejich hodně..mluvím o nových uživatelech, kteří spamují, myslí si že jsou hned nejlepší když si okopiruji mapu nebo Mod z tutoriálů a pak ho vydají, ale já sem nebyl jiný, každý nějak začínal, a každý má právo na to, aby mu to lidi ocenili..

 

 

Co se týče Styl3ra, tebe sem bral taky jako kamaráda, i když sem na tebe byl kolikrát se zbytkem fora Hoooodně nasranej, patřil si mezi Nás, mezi Komunitu..

 

 

 

 

Chytrák - Vždycky sme si nerozuměli, skoro nikdy, ale..měl sem tě rád brácho..

 

 

 

SmK, tož brňák, byly časy kdy sme byly hodně dobří kamarádi, volávali sme na skypu, atd..budou mi ty časy chybět, mrzí mě co se mezi náma stalo..dík že sem tě poznal :)

 

 

 

Daw3 - Grafik, kterej je hodně dobrej, i když sem ti někdy psal , že je tvoje hodnocení na ho*no, vždycky si měl pravdu, a jako grafika, sem tě uznával..Jen tak dál, dotáhneš to daleko :) věřím t

 

 

 

IngnitionCZ - sorry za to, jak sem ti kdysi nadával, jak sem podvrhoval tvoje hodnocení grafiky, věděls o čem mluvíš, a to tady jde..dík, že sem tě poznal..

 

 

A Hromada dalších SUPROVÝCH LIDÍ..

Budete mi všichni chybět, doufám, že když se jednou vrátím k SAMPu, tak se zase potkáme, a zase bude ta sranda, která kdysi byla..Dík moc..

ČAUUUU PAWNO.CZ

:)

 

 

Váš:

montgomery-burns.png

 

Link to comment
Share on other sites

:cry: Skoda

Bol si dobry v MTA a inych veciach, ale ked odchadzas nemozeme ta tu drzat, len ti popriat GL v REAL zivote :d

 

A dufam ze sa vratis :wave:

Link to comment
Share on other sites

Si dobrý maper , škoda že odchádzaš , pre fórum to je menšia strata dobrého uživateľa , ktorých na tomto fóre nieje veľa .

Maj sa a drž sa ;)

Dúfam že sa niekedy stavíš :)

Link to comment
Share on other sites

Škoda, byl si dobrý MAPer :(

V poslední době..dobří pawneři, mapeři odcházejí, spameři a lameři přicházejí.. :(

Tak ale hodně štěstí do života. ;)

Link to comment
Share on other sites

tak bye jsi good maper to se musi nechat v map sekci tu po tobe bude smutno ale věřím že se vrátíš (na rovinu bez pawna.cz to nevydržíš :d) ale jinak Bye and GL for Life :)

Link to comment
Share on other sites

Nevim.. uz jednou si odchazel.. a nevim proc je to takto.. ja treba uz pawno taky nedelam je to ztrata casu.. ale 1,2,3X tydne sem zajdu se podivat jako dneska a vcera.. taky si to takto mohl skusit:)

Link to comment
Share on other sites

Nj co dodat všechno jednou končí....určitě nejvíc času věnuješ tý přítelkyni co? :d

Moc sme se spolu nebavily a byl bych moc vysoko kdybych napsal ze sme spolu prohodily 5 vět.....jediný co můžu říct je sbohem

Link to comment
Share on other sites

  • Majitel

Proč všichni píšete, že odcházíte? :)

 

Snad když budu chtít, tak se někdy kouknu co je tu nového :)

 

BTW: Díky, že jsi mě vyjmenoval.. Člověka potěší, že ho měl někdo rád :)

Link to comment
Share on other sites

mej se hezky v zivote, doufam ze to dotahnes daleko - v rodine, i ve skole/praci :)

nekdy si me sral ale jak sem te na podzim 2010 poznal, jsi dobry kamos a je s tebou i prdel... :) nekdy se stav na muj budouci IV:MP server (jestli teda mas na GTA IV pc) :d bye bye :v: :angel:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...