Jump to content

Itachi

Uživatel
  • Příspěvků

    518
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Itachi

  • Narozeniny 12/15/1995

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nápad dobrý, realize už je horší.. good luck
  2. Vypadá to slibně, při nejmenším je to alespoň dobrý nápad. Dodělej ten mód a ser na hatery.
  3. Itachi

    gamemode [GM] Alkatraz

    Kravina, tohle už tu bylo miliardakrát, vymysly něco originálnějšího.
  4. Být tebou tak se na to vykašlu a vymyslím něco originálnějšího.
  5. Né každý kdo bloudí je ztracený.

  6. Já osobně si myslím, že by byla hratelnost ohromná. Ale to by ten MP musel za něco stát, kdyby po městě běhali lidé jako v Singleplayeru a mezi nima reální hráči, to by byla teprve šlupa! Jenže to se nejspíš nestane. Mafia-MP.com sleduju už přes rok a pořád se nic neděje, stále je jen 95%. Snad se jednoho krásného dne bude někdo nudit a ten Multiplayer udělá. Jak píše Lukáš Valenta... je na to už příliš pozdě, ale podle mě na Mafii není nikdy pozdě! Na stránkách nevidím, že by dělali na MP pro Lost Heaven. A nějak se mi nezdá, že by nějakej Gamelaster dokázal udělat MP pro Lost Heaven. Až budou mít alespoň betu, začnu věřit.
  7. Zdravím. Chci se zeptat jestli někdo z vás neví proč Multiplayer pro hru Mafia: The City of Lost Heaven nebyl nikdy vytvořen. Jaký je problém, že ho nikdo nedokáže vytvořit podobným způsobem jako třeba SAMP nebo MTA. Popř. jestli nevíte o nějakém týmu co na tom maká (kromě neaktivního mafia-mp.com). Byl bych velice rád, kdyby mi to někdo vysvětlil, díky.
  8. Facka a jdeš k zemi :d

  9. Oppa Pawno-facebook Style !

  10. Varnsdorf, Rumburk, Nový Bor, Janov, Chanov, Litvínov. Gipsy, Morgoš nebo Rom je to průser jako hrom. V multi-kulti společnosti začíná to drhnout, rozlícenej bílej dav nechává se strhnout. Korektně se vyjadřovat když má zločin barvu jinou, skoro radši držet hubu a nechat dny tiše plynout. Krásné Březno hnusné Ústí Matiční jak stoka ústí, dvě bytovky - černý stín domkaři maj z toho splín. Nepřizpůsobivá chátra krade lže a rabuje, slušný lidi na potkání urážkama fakuje. Kolem mračno "humanistů" radí jak to "řešit" líp, přitom ani jeden nechce v jedné čtvrti s nima žít. Nekonečné řešení tisíce a jedné noci, náctiletá lůza drží svojí oběť ve své moci.
  11. Sice je to práce na 5 minut, ale líbí se mi to :thumbup:
  12. Kdybys alespoň použil něco jiného než ty bílé hnusné vyblité zdi :sick: :sick: :sick: 2/10 za snahu...
  13. To je cniry ne? Jestli ano tak všechno nejlepší :thumbup: Jestli ne tak všechno nejpojebanější
  14. To je DEATHMATCH a né Xmas Party...... fuj :sick:
×
×
  • Create New...