Jump to content

FetisBoy

Uživatel
  • Příspěvků

    131
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

FetisBoy last won the day on 3. Březen 2013

FetisBoy had the most liked content!

Reputace

6 Jonny Sindacco

Kontaktní údaje

  • Web
    http://Děláse
  • Skype
    Nemám

Návštěvníci

2235 profile views
  1. OK Díky ale já mám Brigády v modě čímž začínám Povolaní na mise a musím switch(random(15)) nemůže být pro ro nezná kam to chci jakoby ..
  2. Není to to ted jedno kdyby jsi apson pomohl
  3. To vím ale nevím jak to udělat aby to šlo v tom ej problém
  4. Zdravím udělal jsme si Povolaní a tam u toho mise jde o to že hráč bude mít cca 15 - 20 CP který se budou střídat dokud nevyleze auta moje otázka zní jak mám udělat aby se to střídalo jedno switch mám CP pak doplním public OnPlayerCheckPoint --- switch(Povolani[playerid]) { case 0:// a když projedu tak mi to ukazuje 3x Projel si 2/11 { DisablePlayerCheckpoint(playerid); Povolani[playerid]++; SetPlayerCheckpoint(playerid, 2176.9985,1682.7179,10.8203 , 3.0); SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFF, "Projel si 2/11"); } case 1: { DisablePlayerCheckpoint(playerid); // zruší CP SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFF, "Dodělal jsi misi dostal si odměnu tu máš Výplatu 50000$"); DestroyVehicle(SecurityMise); // GivePlayerMoney(playerid,500); Povolani[playerid] = 0; } } } } otázka zní jak udělám aby to bylo náhodně?
  5. switch(Brigada5[playerid],random(9)) bude to fungovat když chci Misi ale náhodně ?

    1. Show previous comments  12 more
    2. Albus Brambůrek

      Albus Brambůrek

      A k tomu píše sem :d

    3. আঁচিলMágusআঁচিল

      আঁচিলMágusআঁচিল

      hlavne že pawno.cz je plné decek co?

    4. FetisBoy

      FetisBoy

      Ano je důvod ? Někdo napíše mám svůj server přijdte se podívat a vy pšíete lol zase RZE sprav raději svůj mód někdo ho spraví a vy ježiš vždy je to stejný jako rze omg

       

      Mágus to moje f=roum už je 5 let akorad nebylo zveřejněné

       

      Deejva Já se nezajímám o minulsot ale přítomnost :)

  6. Bloodmoon polovině s tebou souhlasím ale pravidla jsou na záčátku , hraje tam denně 300 lidí a myslíš že to budou jen 10 ti letý děti ? Ta hra je o tom tě zabít krást a užívat si né že k tobě příde hráč a zeptá se můžu tě zabít ? Ty si asi dlohou nebyl na serveru já tam přišel asi 3 dny zpět a ty návody tam jsou pěkný kdyby byla komplikovana tak tam nikdo nehraje :-)
  7. Horko je mi blbě (špatně jsem to pochopil)
  8. Joj Sorry to dělá to Horko .. Promiň tak to nevím ale mě jde
  9. FetisBoy

    pomoc v Chate

    Na serveru dej /timestamp
  10. FetisBoy

    script Warps v1.0 for RZE

    Poprvé vidím co nenadavají že je to pro RZE :d Jinak Super
  11. FetisBoy

    pomoc NPC

    Sázku si prohrál nestáhl jsme si ale našel TuT Nevím protože s NPC jsem nikdy nedělal jak jsem psal Dělám to poprvé .... ..Blbě Pawno neumím.... Umím Pawn Nikde jsem nepsal že to moje jen chci pomoc aby mi to šlo Tak tě prosím zkus přemýšlet ... P.S. Téma je o pomoc ne o popisku ;-)
  12. FetisBoy

    pomoc NPC

    Pokud vím není téma o Popisu ale o nčem jinám Jinak to to dělám poprvé .. Přidal a furt Errory C:\Documents and Settings\Admin\Plocha\se\npcmodes\mujbot.pwn(8) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnRecordingPlaybackEnd") C:\Documents and Settings\Admin\Plocha\se\npcmodes\mujbot.pwn(8) : error 017: undefined symbol "StartRecordingPlayback" C:\Documents and Settings\Admin\Plocha\se\npcmodes\mujbot.pwn(11) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnNPCEnterVehicle") C:\Documents and Settings\Admin\Plocha\se\npcmodes\mujbot.pwn(11) : error 017: undefined symbol "StartRecordingPlayback" C:\Documents and Settings\Admin\Plocha\se\npcmodes\mujbot.pwn(12) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnNPCExitVehicle") C:\Documents and Settings\Admin\Plocha\se\npcmodes\mujbot.pwn(12) : error 017: undefined symbol "StopRecordingPlayback" Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 3 Errors.
×
×
  • Create New...