Jump to content

Topina

Uživatel
  • Příspěvků

    1502
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Topina

  • Narozeniny 11/04/1994
  1. Zdravím hledám někoho kdo mi pomůže s mým webem.. žádný hosting, ani portál. Doména,webhosting je.Hledám nikoho kdo mi udělá design a nakóduje. Nejspíše bych chtěl php / html Spíše asi českého protože nevím jak je to ze zasíláním peněz na SK Odměna 1 000kč,- (+/-)
  2. 7/10 A chybí ti tam register ne? nebo jsem slepej, vidím tam jen LOGIN
  3. Starej jsem neviděl.. takže se mi líbí novej
  4. Ano.. pochopil jsi to zprávně
  5. ahojte, prosim vás.. někdo kdo se v tom vyzná.. Dejte mi link na nějáký obchod kde se dá koupit servo motor který ovládá nějáká časová buňka.. že si třeba nastavím že v 08:00 píst vyjede a v 19:00 píst zajede.. Fakt mi moc pomůžete.. celkem to narychlo potřebuju dík
  6. Jenomže já to neumím nabootuj to je hezký.. nevim jak nato. Proto hledám někoho kdo mi po TS,Skype,chatu pomůže..
  7. Hale stačí mi když mě bude někdo psát na ICq,skype,steam. Třeba.. mi napíše: Tu ne jověřený OS linux stáhni.. takhle to dej do .ISo že zmáčkneš to ato..
  8. zdravím, scháním kdo by mi třeba v pátek pomohl přeinstalovalt můj druhý PC kde je linux.. a nainstalovat tam linux.. Porsím.. fakt bych byl rád kdyby si našla taková dobrá duše.. potřebuju to. Teď je disk zasranej.. a ještě ktomu nevím heslo na uživatele.. instalace může být přez USB,lebo mechaniku.. Prosím žádné OFF topik lebo spamy.Dík PS:Napište mi SZ kdo by mi chtěl např:v pátek pomoct.
  9. Já mám zájem na 90%.. těch 10% je to že se bojím že za ty peníze to bude OTŘESNÝ Návrh/design.
  10. hale jak sem řek. Včera sem byl na netu a sekl se počítač a napsal:windows přestal pracovat. Tak sem dal restart PC a todle mi to udělalo..
  11. zdravím, včera se mi sekl počítač. Dal sem restart a po restartu mi to píše:DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER.Tak mi kámoš řekl at tam dám cd s win7. Že prej tam muí načíst nějáký soubory. Tak sem dal CD a enter.. Pak mi to napíše:windows is loading files. To se načte a pak je takovej ten obrázek windowsu jak dole jezdí ty čárky. A to se pak sekne v půplce a je konec... včera sem čekal 40min jestli to něco udělá a nic. PROTO PíSU O POMOC. Jinak písu todle téma z mobilu..
  12. Hel lidi buďte rádi za něco.. někteří píšou no nic moc.. fakt vás nechapu..
  13. oblečení, voňavky Ale hlavně helmu co sem chtěl na motocross od Foxu a brejle.. To mě stačí.. nepotřebuju nootebooki za 20tis jo a peníze nějáké
  14. Omg.. 2/3 se tu těší na vánoce protože dostanou PC.. přitom rodičům koupí dárek za 200kč a ještě ktomu za jejich peníze nepletu se že?
×
×
  • Create New...