Jump to content

Ideme na pawn logicky !


Guest QWER

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
Guest [BJ]boban88

no tak konecne som sa odhodlal to precitat cele viem stary topic ale zas musim pochvalit QWERa pretoze je to dalsia skvela praca jednoduchsie sa to uz ani nedalo vysvetlit nice 10/10 :v: :v:

Link to comment
Share on other sites

:d si tuším jediný čo si to prečítal (okrem mňa samozrejme

díky

a tento tut není moc dlhý :d ak chceš vedieť niečo o pwn (a logickom myslení

tak sa začítaš a zistíš že si na konci xD

Link to comment
Share on other sites

Guest [BJ]boban88

jj odporucam cele je to viac nez vyborne a poucne a hlavne ak zvecsa budete postupovat podla tohto tak nebudete mat az tak prasacky mod :prase::v: nice a este sa chystam kuknut to vyuzitie timeru ;)

Link to comment
Share on other sites

tak to sa načítaš :d

ale prečítaj si to ešte pred spaním aby si v noci otom rozmýšľal

btw ešte som zabudol že som zabudol :d keď ma to napadne načo som teraz zabudol tak to doplním

Link to comment
Share on other sites

Opravdu to chce aby se lidi nad tím co dělají trochu zamysleli... každý pořád hledá nějaký jednoduchý script, který by si ve skutečnosti mohli vymyslet sami, jenže většina ani neví jak to vymyslet... Není tak důležitý znát každou funkci pwn, hlavně jde o to vymyslet jak bude kód fungovat a podle toho to umět napsat do programu (každou funkci si najdete na wiki.sa-mp.com takže není co řešit xD.) Mě tohle problém nedělá, protože několikrát do týdne máme ve škole předmět Algoritmy, který se zabývá problematikou řešení úkolů, ale spoustě lidí to tady chybí. Tím chci jen říct, že článek by mohl být klidně 5x delší a nepopsal bys tu všechno, takže lidi, nejen že si ten článek přečtete, ale zamyslete se nad ním. QWER ten tut popsal poměrně dobře, takže určitě parádní tutoriál dám si na něj odkaz do podpisu a směrovat tam všechny co maj s tímhle problém :-D

Link to comment
Share on other sites

je to dobry napad ale dalo by se to rozepsat este podrobneji protze i pawno ma svoje "zakony" ktere se musi respektovat aby pawno delalo co to chceme ze :d

s temi logaritmy to je este jednodusi nez pawno protoze tam neni potreba znat ani funkce proste jen uvazovat jsme to v prvaku mnely asi jeden mesic a stejne sem to vsem vymyslel protoze nikdo ze tridy nebyl schopny to vymyslet a to takove kraviny jako kdyz se deli pokud je cislo cele atd.. :d

Link to comment
Share on other sites

  • Majitel

Nevím jestli to tam máš.. Já četl pár řádků a koukl na první script.. Ale chtěl bych ještě říct, že proto aby člověk mohl logicky přijít na daný script, musí perfektně znát a chápat pawn funkce.. Pokud nevíš co je funkce SetTimer tak nemáš šanci na to přijít..

Link to comment
Share on other sites

Scripty na jeden riadok

Aj vám sa páčia tie scripty na jeden riadok ? npr. CreateBank(x,y,z) ?

Nepochybne. Ved kebyže to robíte do módu (normálne) tak premeny, môže vám to zasra* mód ak neviete ako to robiť účinné (nie cez 1 riadok)

 

Tória

Ako to vlastne funguje ? Toto sa snad každý sám seba pýtal (Dokonca aj ja, všetci :)), no aké bolo moje prekvapenie ked som otvoril CZproperty a tam nebolo nič také nepochopiteľné, ved iba premeny, ako teda na veci cez 1 riadok ?

 

Tória omg to je co?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...