Jump to content

Uplny pitomec na ICQ


Deleted User

Recommended Posts

Je to fakt dement co ti to psal,zavist je zavist sak je to FREE

 

reknu ti to takhle....podame stiznost u SA-MP Teamu, oni daj IP gshostu do ban listu na master serveru, a bude....pokud nevis proc, precti si podminky

Link to comment
Share on other sites

ja cist umim ;) a kdyz prodava kredity tak uz to nedava zadarmo ;) a navic....koukni se na objednavku....."Platba cez: SMS"...v pravym hlavnim panelu ma taky "Platby: SMS"....ocividne prodava sluzbu bez zivnostenskeho listu....coz porusuje jak zakony SK, tak zakony CZ....dalsi vec je to jeho porusovani smluvnich podminek pouzivani samp serveru....

Link to comment
Share on other sites

Tak když už jsme u pravidel. Souhlasil daný se zveřejněním konverzace zde?!

10.

Zákaz vkládání jakýchkoliv konverzací (např.: ICQ, Skype, MSN) bez souhlasu všech co se konverzace účastnili.

Link to comment
Share on other sites

to Bloodman: tak to sem na tebe zvedavej...jelikoz zadnej zodpovednej rodic by tohle neudelal...jelikoz : kazdej pruser pujde na jeho hlavu, bude muset delat dalsi ucetnictvi navic, pro obchodovani s CZ by musel mit firmu nebo v bejt jednatel ve spolecnosti, jelikoz na obchodovani se zahranicim musis bejt platce DPH a vlastnit cislo DIC...a dalsi vec je ten tvuj blabol v podminkach :d jestli si na to udelas zivnost (tvuj otec), tak o ni muze hodne rychle prijit...jelikoz mate v podminkach vec ktera porusuje cesky obchodni zakony....a ČOIce by se to fakt nelibilo ;)

Link to comment
Share on other sites

taky rikam rozumnej otec....nechci ho nejak urazit ale clovek kterej necha svyho syna podnikat na jeno jmeno, neni zodpovednej...a myslim ze drzet nad tebou neustale ruku aby si neco nepodelal se mu chtit asi nebude...ale uvidime no :d hlavne si uprav ty podminky...jelikoz kvuli nim nejsi uz ani na samplistu

Link to comment
Share on other sites

do konce tohoto tydne budu...a jinak hosting byl na moji pritelkyni ktera vi ze sem v celku zodpovednej clovek...a taky mela absolutni prehled nat tim co se na hostingu deje ;) vsechny fakturace, databaze zakazniku, prijate platby na bankovni ucet, platby pres SMS, proste vedela o vsem ;) a mela cas a naladu se o to castecne starat :)

Link to comment
Share on other sites

Súhlasím s príspevkami nadomnou. Ten "uplny pitomec na ICQ" mal v niečom pravdu. Jediné v čom sa pomýlil je výška pokuty. A inak..taktiež si myslím, že ťa v tomto smere otec nepodporí. Myslím, že až tak by ťa určite nepodporoval. Ale, keď hej, tak nech sa páči :) Myslím, že by nemal chuť vo voľnom čase dohliadať na ďalšiu firmu..

Link to comment
Share on other sites

Jedinej pitomec jsi tu ty bloodmane. Včera jsem se tě snažil vynutit i ten tvuj shoutcast server. Tebe to vůbec nezajímalo a v tom případě mě už nezajímáš ani ty a já se nebudu vůbec bránit na tebe poté poslat určité "orgány", když nevěříš že s tím problémy jsou...

 

A pokud máš na stránkách v ceníku ceny, za které může zákazník zaplatit tak nikoho nezajímá že ta služba není v provozu. Na stránkách to všude máš a tudíž MUSÍŠ mít živnostenský list. Bud v tom ceníku neměj nic, nebo tam dej IČ.

Link to comment
Share on other sites

Hmmm tak máš asi silnou sklerozu, dohadoval si se semnou na shoutboxu. Pak jsi napsal že už tě nezajímám, protože jsi prostě už nevěděl jak odpovídat, protože vše co jsem ti tam říkal je pravda. Ale dělej si co chceš, mě už taky nezajímáš :)

 

Věci jako jsou podmínky, ceník a další máš mít už dávno hotové ještě předtím, než něco uděláš do provozu! A ne to měnit až potom. To je keks.

 

//EDIT: copak ty jsi taky šel do školy kde nebyl žádný školní řád a dodělával se až v druhém pololetí? To by asi nešlo nemyslíš?

 

//EDIT2: a tím že jsi tu zvěřejnil tento chat jen dokazuje to, co si o tobě myslím... a řeknu ti že to není nic pozitivního.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...