Jump to content

Mám odejít ?


TWeak

Recommended Posts

Řekněte a napište důvod podle kterého mám odejít z tohoto fóra abych věděl jak na tom sem. Lépe řečeno ať sem v obraze.

 

Podle některých tady spamuju. Fákt ? tak když nemám více toho napsat tak to si mám vymýšlet ok já teda budu a půjde to poznat.

 

Buzerace ? Vadí vám že řeknu vám chybu ve vzhledu a dalším tak hlasujte.

 

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Když chceš, tak odejdi, ale jediné co mi na tobě vadí neni to, že řekneš kde je chyba, ale že řekneš to, že to co se ti nelíbí nebo by si ty náhodou nesvedl, tak řekneš, že je to špatně, ale některým se to třeba, tak líbí.. Ano můžeš vyjádřit svůj názor, když to sem někdo dá, aby mu to ostatní okomentovaly a ne, že hned začneš řikat, že to neumi atd. Pokud se takto chovají ti na tom forum kam ty chodíš, tak si tam di.

Link to comment
Share on other sites

seš vpoho.. nevadíš mi.. máš dobré tuty na grafiku (sice je vždycky Daw3 zkritizuje aby byl nejlepší ale to je jedno...) :-D ale jak chceš...

Link to comment
Share on other sites

snad ty si musis rozhodnout jestli chces odejit nebo ne....a dle meho nazoru nespamujes a nebuzerujes....podle me si jeden z tech co sou tady v pohode a uprimnejch lidi jako si ty by tu melo bejt daleko vic....

Link to comment
Share on other sites

Reknu ti to takle: Ses v pohode, neporusujes pravidla, ale vzdycky se neco najde.. Jestli chces odejit nebo ne je to na tobe.. Kdybys porusoval pravidla, tak je to neco jineho -> asi bys mel uz nekolik varovani..

Link to comment
Share on other sites

Chci říct že Moderátoři na tomto Fóru stojí za to protože lépe vyjádřený názor k mě nikdy tak dobře a tak moc pochválený nebyl díky. Taky děkuju těm kteří jsou na mě upřimní jako je fanda3 podle jeho posledního komentu na mě to je jasné jak je upřimný a inteligentní. Říkat jestli tady bude nebo ne nebudu protože nevím jak to všechno dopadne ale někde mě určitě zastihnete. Ti co by chtěli pomoc s grafikou nebo nějakou mojí šablonu tak ať mi napíšou na ICQ.

 

 

Budu se snažit napravit to co Vám vadí jako to co třeba napsal Roni a další. MOje hodnocení je takřka u konce takže děkuju všem hlavně moderátorům fóra a ostatní vedoucím za to že mají semnou pevné nervy, chápu mě a nedali mi Varování, Ban či jiné tresty.

 

 

Na tomto fóru jsou lidé se kterýma jsem se poznal ve hře SA:MP třeba jako Davidekpc a zdálo se mi že to je nenormální člověk. Jelikož díky tomuto fóru jsem zjistil že Davidekpc je v pohodě a že se snaží na tomto fóru dodržovat pořádek a pravidla tak jako ostatní (někteří).

 

Takže ještě jednou děkuju.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...