Jump to content

Exe_R

Uživatel
  • Příspěvků

    811
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Exe_R

  • Narozeniny 12/08/1996
  1. Na morloxa.. pač to tvoje nevypadá moc jako RS (ani není ne ?)
  2. Ony se ještě klany na SAMP dělaj ? nebo jinak - Ono se SAMP ještě tolik hraje ? Kdyby si nebyl lýný a našel si něakou pěknou free themu tak nalákáš víc lidí. Nevím jestli SaS vypadá nejlíp
  3. je to blbě poskládaný no ..
  4. Zdravím. pod dlouhé době jsem zase vytáhl photoshopa něco zkusil.. chtěl jsem udělat Klanovej web tak, aby nebyl uplně stejnej jako všechny (esuba atp) prostě sem nechtěl "PHP fusion" thému.. Toto z toho vylezlo Az ted sem si všiml nerovností mezi boxama :/ Díky za hodnocení http://img145.imageshack.us/f/lowgaming.png/
  5. Exe_R

    Cheaty by hbk

    jestli pokažde když bude chtit otočit auto bude muset najed do dialogu tak je to pěkně neprakticke.. udělej to na klavesky..
  6. Ale pawno.cz neni blog ve kterem si mužete dělat reklamu xP jinak docela fajna funkce na to, jaky propadak to je jako služba celkově.
  7. Nemít na dresu značku SAMSUNG tak něco udělam ale tato kopírácký nepovedená značka se mi nelíbí promiň (Sry za spam) ...jo a :spam:
  8. Zdravím, chětl bych se zeptat jestli někdo nevíte/neznáte nějaký výměnný portál. Neco jako aukro akorat se neplati ale uživatel si zada svuj vyrobek atp. a zada si kriteria ze co by byl schopen měnit. Potom by jsi třeba seřadil nabídky podle "nejatraktivnější" a zkontaktoval by se. Děkuji předem..
  9. A díval ses na teploty jednotlivích součástek ? Mam pocit že at se cokoliv přehříva tak to PC vypne ale nejsem si jiste.. vim že to děla u CPU a Grafárny.. Taky je možný že je tam něaka vada v nějaké součástce. A poslední možnost že je to softwarová chyba což si nemyslím..
  10. Krásne.. neni potřeba dalších slov jen Krásné
  11. Tak může se ti přehřívat cokoliv.. Třeba když se přehřívá grafická karta tak se PC vypne automaticky (můj aspoň) Zkus se podívat jestli jede větrák na grafice a větrak kterej celej PC chladi.. Jestli jedou tak je zkus pročistit od prachu
  12. pekny ale něco tomu chybí :thumbup: 7/10
×
×
  • Create New...