killbill 21 Odesláno: 28. Červenec, 2010 Share Odesláno: 28. Červenec, 2010 photoshop me nejde nainstalovat ale skousel sem u kamosa tak vyjde to tak nastejno sice GIMP se na pytel ovlada ale je freeware Link to comment Share on other sites More sharing options...
7.Host 3 Odesláno: 28. Červenec, 2010 Share Odesláno: 28. Červenec, 2010 photoshop me nejde nainstalovat ale skousel sem u kamosa tak vyjde to tak nastejno sice GIMP se na pytel ovlada ale je freeware "nejde"? Neumíš... (sorry nemoh jsem si to odpustit ) GIMP se ovládá na pytel jak komu, ale PS je podle mého názoru lepší Link to comment Share on other sites More sharing options...
killbill 21 Odesláno: 28. Červenec, 2010 Share Odesláno: 28. Červenec, 2010 Fakt ne instaloval sem to a hodi to eror a naky veliky cislo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvicka 0 Odesláno: 28. Červenec, 2010 Share Odesláno: 28. Červenec, 2010 Mohl byste sem někdo hodit download na Photoshop kterej funguje a je to plná verze .???.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 28. Červenec, 2010 Share Odesláno: 28. Červenec, 2010 Mohl byste sem někdo hodit download na Photoshop kterej funguje a je to plná verze .???.... plná verze? počitáš tam snad ty cracky a SN? bez toho nic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvicka 0 Odesláno: 28. Červenec, 2010 Share Odesláno: 28. Červenec, 2010 Nwm =)..Prostě všechno aby mě jel Photoshop =)))... Link to comment Share on other sites More sharing options...
7.Host 3 Odesláno: 28. Červenec, 2010 Share Odesláno: 28. Červenec, 2010 nemůžeme, protože pravidla jasně zakazujou odkazy na warez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvicka 0 Odesláno: 28. Červenec, 2010 Share Odesláno: 28. Červenec, 2010 Aha =(....Tak nic mno =(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
癌癌癌 1 Odesláno: 28. Červenec, 2010 Share Odesláno: 28. Červenec, 2010 nemůžeme, protože pravidla jasně zakazujou odkazy na warez Nevidim.... viewtopic.php?f=14&t=4709 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikser 0 Odesláno: 29. Červenec, 2010 Share Odesláno: 29. Červenec, 2010 I kdyby tam to pravidlo nebylo (jakože neni), tak žádný takový lamě která neumí ani googlit ten link nepostnu. Přestože používám GIMP, na občasnou web grafiku mi stačí a nepotřebuju žádný cracklý PS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7.Host 3 Odesláno: 29. Červenec, 2010 Share Odesláno: 29. Červenec, 2010 nemůžeme, protože pravidla jasně zakazujou odkazy na warez Nevidim.... viewtopic.php?f=14&t=4709 já jo... 6. Zákaz psaní odkazů na soubory, které nejsou vaše nebo u kterých nemáte povolení autora dal je šířit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts