Jump to content

bboyadams

Uživatel
  • Příspěvků

    231
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by bboyadams

  1. Tak to my už vůbec ne :D ... máme si kód vycucat z prstu?
  2. přihlaš se na rcon, a dej /rcon banip [iP ADRESA]
  3. Vyřešeno, sám jsem na to kápnul
  4. aha, takže to není pawnem?
  5. Zdravím, chci se zeptat - Když se zaregistruju, opustím server a znovu připojím a přihlásím - všechno jde jak má. Když však změním něco v databázy - například peníze a uložím (když jsem odpojen) - poté se znovu chci přihlásit, ale píše mi to, že nesprávné heslo. Kodil jsem to sám, proto to taky tak vypadá kod - Pomožte prosím, netuším vůbec proč nepřečte heslo po přepsání v souboru Users/%s.cfg - svůj nick .. heslo je tam furt stejný ale ve hře to píše poté že Heslo není správné. Díky všem!!!!!
  6. Zdár, nevím čím to, ale prostě klikám na zavřít, a furt tam ten dialog zůstává. kód:
  7. Já mluvím o jablku, ty o hrušce
  8. Zdár, zajímalo by mě, jestli je někde nějaký český nebo anglický tutoriál jak si hrát s propojením sampka s webem, přes databázy. Nebo pokud by někdo svedl například vysvětlit mi zde jednoduchou věc, abych pochopil princip, například zpráva, že se hráč připojil na server, která by se objevila na webu. Děkuji teda no
  9. podle mě to tu pro nováčky docela hezky vysvětluje QWER:
  10. zkus: public OnPlayerSpawn(playerid) { new file[256],n[MAX_PLAYER_NAME]; GetPlayerName(playerid,n,MAX_PLAYER_NAME); format(file,sizeof(file),"Ucty/Staty/%s.txt",n); if(!dini_Exists(file)) { dini_Create(file); dini_IntSet(file,"Hunger",100); dini_IntSet(file,"Bladder",100); dini_IntSet(file,"Energy",100); } else { hungry[playerid] = CreateProgressBar(43.00, 176.00, 86.50, 18.20, 1097465770, 100.0); bladder[playerid] = CreateProgressBar(43.00, 236.00, 86.50, 18.20, 1097465770, 100.0); energy[playerid] = CreateProgressBar(43.00, 296.00, 86.50, 18.20, 1097465770, 100.0); ShowProgressBarForPlayer(playerid, hungry[playerid]); ShowProgressBarForPlayer(playerid, bladder[playerid]); ShowProgressBarForPlayer(playerid, energy[playerid]); TextDrawShowForPlayer(playerid, Hungry); TextDrawShowForPlayer(playerid, Bladder); TextDrawShowForPlayer(playerid, Energy); SetProgressBarValue(hungry[playerid], dini_Int(file,"Hunger")); SetProgressBarValue(bladder[playerid], dini_Int(file,"Bladder")); SetProgressBarValue(energy[playerid], dini_Int(file,"Energy")); PInfo[playerid][piss] = 0; } return 1; }
  11. Ok ps: nekooiroval jsem, ten nazev nevim ze nekdo pouzil, tak se ti omlouvam kdyz te to tak sere:) ale kdybys nebyl od nas ze skoly tak se neomluvim! Ok ps: nekooiroval jsem, ten nazev nevim ze nekdo pouzil, tak se ti omlouvam kdyz te to tak sere:) ale kdybys nebyl od nas ze skoly tak se neomluvim!
  12. Stejně mě neznáš kdybys byl ve škole tak mě poznáš
  13. Kdyby ses neválel doma, tak to víš
  14. Nebudu se s tebou hádat, chodíme na stejnou školu ty vole SŠLVT.
  15. Jak to můžeš vědět že je obsáhlejší, neřikal jsi že sis ho nestáhl? Nikam to nevede, nechovej se jak kid a nesnaž se mě utřít nebo zesměšnit, nevyjde ti to mám tě v piči. Tímto končím tuto KONVERZACI, kdo chce můj mod, máte tam link, kdo ne, dejte alt+F4 nebo [X] .
  16. Tojo ty frajírku. Končím protože hraju lepší hry san andreas mě prostě přestalo bavit. Přitom sám sis ten můj mod stáhl.. ty seš tak k smíchu.
  17. Ježiš škoda že nemůžu mazat tyhle nesmyslné komenty. jsi hlupák, dal jsem sem zdroják a dělejte si s tím co chcete, pokud máš aspoň maličko IQ nebo větší než IQ tvojí myši, kterou si proklikáváš redtube, tak víš že děti zde, který pouze kopírujou tak si toho autora, název modu atd změněj. Nikomu jsem nezakázal tohle udělat, proto to taky určitě každej změní a já to povoluju. To, že můj mod nazýváš sračkou, to je pouze tvůj názor, ale dělat online hero s modem, který jsi "napsal" v roce 1999 nikoho nezajímá, takže nevidím důvod proč nepojmenovat mod takto jednoduše, aby vyplýval název kritériím, které má mod splňovat. Tímto bych ukončil konverzaci a jestli to nechápeš tak si dojdi k psychiatrovi.
  18. bla bla bla nebreč, já ani nevím že máš nějakej mod a už vůbec ne s tímto názvem, je to celkem běžnej název, kterej jsem použil protože mě napadl, tak mě za to neukamenuj. Neřešim tě.
  19. A koho to zajima? Nazev si zmen to je na tobe... Hlavne me neserte s temahle komentama, clovek vam sem da zdrojak a vy resite picoviny, vzpamatujte se
  20. House system, timeban, jobs (policie,zdravotnik,atd) U policie zatykani obuskem. Admin system s prikazy hlavne prikazy na cas jako jail, mute atd vsechno na cas i s ukladanim. Trafiky, bankovni system, atd. Vsak si to zkus na serveru a uvidis
  21. Zdár, končím s pawnem, sampkem. Našel jsem svůj mod, na kterým jsem se "učil" a už z názvu vyplývá, že je to něco reálnýho. Nebudu ten mod popisovat, podívejte se do kodu, ani nepotřebuju zbytečné komentáře. Každopádně pokud si ho stáhnete a dáte na server, tak snad dobře poslouží ! odkaz: http://leteckaposta.cz/797450540 Psali jste mi PMku, takže to sem postnu pro všechny: pokud nepůjde spustit, je to pro to, že nemáte plugin sscanf a streamer.
  22. to by mělo podle mě jít, nepíše to žádný errory?
×
×
  • Create New...