Jump to content

DancisCZ

Uživatel
  • Příspěvků

    3
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About DancisCZ

  • Narozeniny 05/24/1999

Kontaktní údaje

  • Skype
    agraix1
  1. DancisCZ

    návod Pickupy

    Díky Parecku, Mě to jako začátečníkovi dost pomohlo, protože to bylo dobře popsané a vše vysvětlené tak, aby to pochopil každý, takže fakt super tut. Proto ode mne 10/10 (hodnocení).
  2. Děkuji moc za vaše rady, a určitě si z toho hodně odnesu a doufám, že se jednou dostanu mezi vás, tedy dobré pawnery, protože GTA-SA je podle mě dobrá hra, byla a bude... Jen to chce mít fantazii a vymýšlet něco nového co by mohlo lidi oslnit. Tak doufám, že se přes ty prázdniny něco naučím, když bude větší klid a nebudu muset furt myslet na školu. A že udělám jednou mód, který si bude někdo pamatovat. Znáte to, nápady těch je... ale uskutečnit to je o hodně těžší, tak se jdu učit scriptovat ať se vám tu co nejdřív budu moci chlubit s vlastníma výtvorama. Děkuji moc za vaše rady, a rád bych tu viděl i další, každá rada se hodí nejen mě, ale i mnoha dalším co by měli problém jako já!
  3. Omlouvám se za slohovky, jsem hold už takový schrnul jsem to asi nejvíc co to šlo, prosím přečtěte si to do koncem aby mělo moje téma význam, ale doufám, že ho snad pochopíte i vy. Dobrý den, Chtěl bych se vám představit. Jsem nováček a uplný začátečník v Pawně, anglicky trochu umím takže nějákým příkazům logicky rozumím co dělají, ale vůbec nevím kam je mám vkládat a co snima v podstatě dělat. A proto vás žádám o pomoc, vím že se tu najdou zkušení, kteří mi buď rádi pomohou, a nebo mě pošlou do zadku. Ale prosím vás pokud možno, vysvětlete mi to po lopatě, poněvadž když se na to pawno podívám tak nevím co dělat, jak začít a atd... Ano díval jsem se na google, nebudete tomu asi věřit ale napadlo mě to, ale bohužel neumím až tak moc dobře anglicky abych pochopil jak ten příkaz přesně vysvětlují na wiki, pochytím pár slov, a když zkusím google překladač.... tak to se můžu rovnou jít oběsit. Co žádám? Chtěl bych jednoduše pro začátečníka jen vysvětlit jak mám začít, jak se mám tento jazyk (Pawno) naučit, kde to mám hledat a atd.... prostě, abych pochopil oč de v tom daném příkazu. Poněvadž když se na to podívám tak mě občas něco trkne, ale není to hold jednoduché. Možná na to moc spěchám když jsem začátečník. Ale fakt nevím, a vy jste si někteří tímto už prošli a víte co dělat, víte jak to dělat, tak bych byl velice vděčný za vaše názor,y které by mě mohli něják navést na cestu Pawnera. Co mám v plánu dělat? Chci si vytvořit vlastní mód, proto říkám, že na to asi moc spěchám, a jak říkám když se na to podívám plavu jak ryba v oceánu. Maximálně co dokážu udělat je přepsat si název módu, a že se někdo připojil a odpojil ze serveru, potom jak vložit objekty a auta, toť asi vše. Možná si někdo řekne to je kr**én, že nechápe toto, a toto, ale když to tomu kreténovi nevysvětlíte pořád bude kreténem. - Omlouvám se za vulgární výrazy snad jsem to tolik nepřehnal. Budu vděčný za každou pomoc, vše co asi podle vás dělám za chybu, nebo co bych dělat měl, jak začít, a mnoho takových fíglů do začátku. Velice děkuji, protože každá odpověd se cení.
×
×
  • Create New...