Jump to content

SplitErEx

Uživatel
  • Příspěvků

    91
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by SplitErEx

  1. co tam máš za linux? ... jako Ubuntu nebo co?...
  2. Samsung Galaxy Nexus i9280 Titanium Silver Info:
  3. Čaute jen se chci zeptat co si myslíte o operaci Černý Březen ? Video:http://youtu.be/FCv1aUMwXFc
  4. omg locknete toto je to někdo kdo nic neví neumí hledat nic..taky jsem to hledal stačil mi google a už to jede ale takovému s prominutím ňoumovy to fakt dávat nebudu ještě to omylem "hackne" :DDD
  5. to nevim ale spíše by mělo být že by si ho mohl ovládat jako mazat z něho věci atd. ale to fakt nevim .)
  6. Transformation pack pro Win 8 Ultimate Možná ho už každý zná ale možná někdo ne .... --------------------------------------------------------------------------- Jednoho krásného slunitého dne jsem hledal film na ulož.to najednou mi u vyhledavani nakocilo Win 8 Transformation pack....cha chá FAKE to nebyl ---------------------------------------------------------------------------------- No nic je to trapné takže vemu to hopem.... HOP... Download:
  7. Transformation pack pro Win 8 Ultimate Možná ho už každý zná ale možná někdo ne .... --------------------------------------------------------------------------- Jednoho krásného slunitého dne jsem hledal film na ulož.to najednou mi u vyhledavani nakocilo Win 8 Transformation pack....cha chá FAKE to nebyl ---------------------------------------------------------------------------------- No nic je to trapné takže vemu to hopem.... HOP... Download:
  8. řeknu to takhle: Děte stěma Win XPčkama starýma hnusnýma do píče!
  9. zkus spíš měnit hosting pokud ses na Free...jinak nwm ...
  10. co máte všichni se samp? samp free hosting.. samp portal.. samp, samp, samp... to nemůže mít něco vlastního? tjn
  11. kokote a co jako? PHP Fusion je nejlepší web administrace... když jí umíš súhlasím ne asi k***t...
  12. vy kokoti! já neřikám furt jinom portál o SA:MP jste z toho SAMP uplne zblbly ani nerikam zadny SAMP server tak sem nezente kokoti Mody na server!...mluvim o webu... Davide Díky.. .
  13. kokote a co jako? PHP Fusion je nejlepší web administrace... když jí umíš
  14. twl já na ten Portál ted zapomel a nevjenoval takže ho*no mno asi se zkusim nák zamerit...
  15. Název mluví za vše.. hledám nějaký nápad na portál ...myslel jsem třeba novinky...mno nwm.. pls HELP ME!
  16. Ty krávo! Zrovna ty od někoho chceš něco ZDARMA když někdo od tebe něco chce ZDARMA tak taky neuděkáš tak nám všem vyliž KRETÉNE!
  17. Ahojte,hraju dlouho MTA a napadlo mě udělat s kámošem klan tak mě napadlo že obnovim svůj portál...takže je to tak obnovuju můj starý herní portal: http://www.Altronix.Hys.Cz je už zaplněný spamerama tak se nedivte... Co vlastně hledám? Hledám pomocníky ....nejde o to kolik jich bude ale co budou umět... Pokud umíte nákou věc která by se šikla na Herní portál zaměřený hlavně pro MTA tak napište sem...nebo na Skype: elaaadam1 Díky ....Ve hře: Vocko, Na webech: Fridgy,Na starejch účtů: SplitErEx
  18. Niesi ty náhodou ten detský hlas z youtube co vie spravit server cez pipni? omg jen nadávej..!!!§ tak si udělej svůj návod když seš tak chytrej!!!aspon lidem pomáchám a neztrapnuju druhý!
×
×
  • Create New...