Jump to content

SplitErEx

Uživatel
  • Příspěvků

    91
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. co tam máš za linux? ... jako Ubuntu nebo co?...
  2. Samsung Galaxy Nexus i9280 Titanium Silver Info:
  3. Čaute jen se chci zeptat co si myslíte o operaci Černý Březen ? Video:http://youtu.be/FCv1aUMwXFc
  4. omg locknete toto je to někdo kdo nic neví neumí hledat nic..taky jsem to hledal stačil mi google a už to jede ale takovému s prominutím ňoumovy to fakt dávat nebudu ještě to omylem "hackne" :DDD
  5. to nevim ale spíše by mělo být že by si ho mohl ovládat jako mazat z něho věci atd. ale to fakt nevim .)
  6. Transformation pack pro Win 8 Ultimate Možná ho už každý zná ale možná někdo ne .... --------------------------------------------------------------------------- Jednoho krásného slunitého dne jsem hledal film na ulož.to najednou mi u vyhledavani nakocilo Win 8 Transformation pack....cha chá FAKE to nebyl ---------------------------------------------------------------------------------- No nic je to trapné takže vemu to hopem.... HOP... Download:
  7. Transformation pack pro Win 8 Ultimate Možná ho už každý zná ale možná někdo ne .... --------------------------------------------------------------------------- Jednoho krásného slunitého dne jsem hledal film na ulož.to najednou mi u vyhledavani nakocilo Win 8 Transformation pack....cha chá FAKE to nebyl ---------------------------------------------------------------------------------- No nic je to trapné takže vemu to hopem.... HOP... Download:
  8. řeknu to takhle: Děte stěma Win XPčkama starýma hnusnýma do píče!
  9. zkus spíš měnit hosting pokud ses na Free...jinak nwm ...
  10. co máte všichni se samp? samp free hosting.. samp portal.. samp, samp, samp... to nemůže mít něco vlastního? tjn
×
×
  • Create New...