Jump to content

nikitasicek

Uživatel
  • Příspěvků

    40
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Musíš mít někde jinde něco špatně, protože Tvůj kód mi funguje.
  2. Doufám, že to má taky připojit se systém, spawnout se systém a odpojit se systém :)
  3. Přesně, hodně používaná věc, bohužel od doby co se to začlo používat vy víte kde
  4. GetPlayerName(playerid, jmeno[playerid], sizeof(jmeno)); dej nad tohle: format(cesta, sizeof(cesta), "/pozice/%s.txt", jmeno[playerid]); Prvně musíš nick uložit do proměnné a až pak to formátovat.
  5. Čaute, mám problém se stringem, kterej po načtení textu ze souboru vykazuje nějaký divný vlastnosti. K délce stringu přidává 2 znaky a když chci string "okrojit" pomocí strmid, tak se zobrazí prázdno. new File:soubor_nacist = fopen(cesta,io_read); new str[50],formatovany[50]; fread(soubor_nacist,formatovany); format(str,sizeof(str),"%s",formatovany); SendClientMessageToAll(COLOR_RED,str);//ukazuje Test123 new len = strlen(str); new lenstr[50]; format(lenstr,sizeof(lenstr),"%d",len); SendClientMessageToAll(COLOR_RED,lenstr); // vrací délku 9, přitom délka je 7(ne nemám tam neviditelný \r\n, je to tam zapsaný ručně) strmid(nInfo[i][property_majitel],str, 0, len-3); //zde se snažím ořezat string z důvodu toho že tam pozděj bude \r\n až se to tam bude zapisovat serverově new teststr[50]; format(teststr,sizeof(teststr),"%s",nInfo[i][property_majitel]); SendClientMessageToAll(COLOR_RED,teststr); //vrací "", prostě úplně prázdno. na ty stringy se nedívejte, hledal jsem pomocí nich chybu, abych to měl přehledný. Tady obsah Benzina.sav Shrnutí: Ze stringu Test123 mi pomocí strmid(nInfo[property_majitel],str, 0, len-3); vznikne nic, " ". A ještě k tomu strlen ukazuje délku stringu o 2 víc. Doufám, že mě někdo chápe. Díky.
  6. if(dialogid == 100) { if(response) { if(listitem == 0) //las venturas { ShowPlayerDialog(playerid,101,DIALOG_STYLE_LIST,"Las Venturas","Auto predajne","Ok","Storno"); } if(listitem == 1) //san fierro { ShowPlayerDialog(playerid,102,DIALOG_STYLE_LIST,"San Fierro","Auto predajne","Ok","Storno"); } if(listitem == 2) //los santos { ShowPlayerDialog(playerid,103,DIALOG_STYLE_LIST,"Los Santos","Auto predajne","Ok","Storno"); } } } chybí ti tam podmínka pro response, tudíž pokud hráč potvrdí dialog.
  7. if(!strcmp(npcname, "BUS1", true)) { } else if(!strcmp(npcname, "BUS2", true)) { } else if(!strcmp(npcname, "speed1", true)) { }
  8. ^^Super, díky moc!! To by mě asi nenapadlo..
  9. Zdarec, makám na závodním scriptu a narazil jsem na zapeklitý oříšek při seřazování jezdců podle pozice. Na první část, jak seřadit jezdce dle checkpointu jsem přišel nebo lépe řečeno našel pomoc v ATomasově tutoriálu na seřazení hodnot. Už pár hodin si ale lámu hlavu nad tím, jak je seřazovat dál nebo spíš jak to zakomponovat do toho, co už mám. Je mi jasný, že musím určit vzdálenost od CP pro ty, co mají stejnej CP a pak je zase nějak seřadit, akorát to úplně přesně nevím v pawnu. Můj dosavadní úspěch HERE: for(new i = 0; i < MAX_ZAVODY; i++) { if(zavod[i][odpocet] > -1) { new PocetCPHrace[8], PoradiUkladani = 0, IDPoctu[8]; for(new pzx = 0; pzx < MAX_PLAYERS; pzx++) { if(IsPlayerConnected(pzx)) { if(pInfo[pzx][pZavod] == i) { PocetCPHrace[PoradiUkladani] = pInfo[pzx][pZavod_cp]; IDPoctu[PoradiUkladani] = pzx; PoradiUkladani ++; } } } new bool:skrt[8], serazeno[8]; for( new scf = 0; scf < 8; scf++) { new minimum = 500; new PamatujKtery; for(new sc = 0; sc < 8; sc++) { if(PocetCPHrace[sc] < minimum && skrt[sc] == false) { minimum = PocetCPHrace[sc]; PamatujKtery = sc; } } skrt[PamatujKtery] = true; serazeno[scf] = PamatujKtery; } a do tohodle potřebuji nějak látnout výše popsanou situaci.
  10. Ahoj, mám problém, chtěl jsem si udělat nějakej drunk systém, jenže nevím jak detekovat kdy se hráč napije z flašky, abych mu mohl nastavit promile a svůj vlastní drunk level kterej chci a ne ten, co to dává defaultně po napití se z láhve. Zkoušel jsem něco ve smyslu, že pokud hráč drží LTM potom i pokud hráč zmáčkne ltm a nikdy to nefunguje, funguje to jen v případě že ultra-rychle zmáčknu ltm a hned pustím, to zas ale nezapne tu animaci napití se z láhve. #define HOLDING(%0) \ ((newkeys & (%0)) == (%0)) if (HOLDING( KEY_FIRE )) { if(GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_ONFOOT) { if(GetPlayerSpecialAction(playerid) == SPECIAL_ACTION_DRINK_WINE || GetPlayerSpecialAction(playerid) == SPECIAL_ACTION_DRINK_BEER || GetPlayerSpecialAction(playerid) == SPECIAL_ACTION_DRINK_SPRUNK) { ApplyAnimation(playerid,"PED","WALK_DRUNK",4.1,1,1,1,1,1); pInfo[playerid][pPromile] = float(GetPlayerDrunkLevel(playerid) / 10000); } } } Pak druhej problém, že "ApplyAnimation(playerid,"PED","WALK_DRUNK",4.1,1,1,1,1,1);" jde přerušit shiftem atd.. a když to vypnu, tak zase nejde ovládat chůzi. Viděl jsem na hodně ostatních serverech, že to nešlo přerušit a zároveň fungovalo ovládání postavy. Díky za radu .
  11. [21:36:21] Error: Function not registered: 'mysql_format' [21:36:21] Error: Function not registered: 'mysql_tquery' [21:36:21] Script[gamemodes/rm.amx]: Run time error 19: "File or function is not found" Jak je tohle možný ? mysql_connect funguje a tyhle to nechce vzít?
  12. Díky, akorát jsi mi poslal nějaký divný odkaz . //EDIT: zjistil jsem že tu 38 mám, jdu zkusit upravit ten kód.
  13. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=56564
  14. Ahoj, tak jsem tu zase. Dnes něco ohledně mysql. Můj kód: new string[50]; new str[256]; new prd = 0; new takyprd = 0; format(str,sizeof(str),"SELECT `Produkt` FROM `CENY_PRODUKTU` WHERE `IDproduktu` = '%d' AND `IDnemky` = '%d'",prd,takyprd); mysql_query(str); mysql_store_result(); format(string, sizeof(string), "Mas %d$ a %s smrdi", GetMoney(playerid,1), str); InfoBox(playerid, string, 10000); A já s tím mám dva problémy. První je, že u mysql_query dostávám error argument mistmatch i když jsem všude četl, že to má pouze jediný parametr, který tam mám. Za druhé jsem zjistil, že mi to údajně nebude stejně fungovat, protože se to údajně po tom query musí ještě kdesi uložit, rozdělit atd..Bylo to na samp foru anglicky, takže jsem moc nepochopil, co po mě chtějí, tak jsem si řekl že to zkusím zde, že mi snad někdo poradí v mé řeči .
×
×
  • Create New...