Jump to content

RockY.Balboa

Uživatel
  • Příspěvků

    636
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About RockY.Balboa

  • Narozeniny 05/05/1993

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ne seš tu krátce, to že něco umíš nebo neumíš o tom nikdo nepochybuje, ale nikdo tě pořádně nezná, jaký si, si tu krátce a ještě se sám navrhuješ, trošku cáklý Si to srovnej trošku v hlavě..
  2. RockY.Balboa

    [KONEC]Cleary

    Taky sem už moc nechodím, jakož-to bylo dříve, vše se tu uplně změnilo jiným krokem než-li to bylo dříve.Jinak SMK příteli, hodně štěstí a hezký vánoce a krásné prožití vánočních svátků.
  3. Vypadá to tak, taky si říkám, co to bude zač
  4. Doufám že to neberete jako reklamu, kdyžtak to smažte.. Jen tak projíždím, SA-MP list serverů a narazil sem na 3 servery, stejná IP, žádné pípni a jede to už asi 3 dnem.Zajimalo by mě, co by to mohlo být zač.Je to i zatím bez lagů, ale takhle těžko soudit...
  5. Těžko říct kámo, ale i když.Dnešní některé hry, jako Call Of Duty, NHL atd.Se už graficky dost podobuje reálu čím dál víc, ale myslím si že to ještě chvíli potrvá
  6. Tak v tom případě by tady mělo být globálem další 30-40 lidí myslim jako ze z moderatoru je z vas nejlepsi ! To je zas hloupost napsat, že je nejlepší. Každý je určitě dobrý, každý je v něčem dobrý ať už v tom a nebo v tom.
  7. No víš jak, nemůžu přesně soudit já sem u toho nebyl.Znám Snupa znám i Tebe.Víš jak.. Každopádně to bylo takový vzajemný jestli chápu dobře, ani jeden z vás nepřestal, no tak neměli by být práva odebrány aspoň oboum? Aby to bylo ferový?
  8. Kašlu na to, mám na tohle svoje názory i když to nemusí někoho zajimat. Marwin je fajn člověk, máš můj hlas jestli to pro tebe něco znamená, SnuP je taky fajn člověk, jen je to rejpálek, nic ve zlém mysli si co chceš Snupe, známe se už dlouho.Co se týče, nevím co se tu teď pořádně 4 měsíce dělo, měl sem problémy s grafárnou a furt nějaké opravování PC, jinak už tu sem taky nějaký čas.Nevím co přesně Marwin provedl, ale četl sem vše co ste zde všichni psali.Příjde mě to dost drsný, Marwin by měl zustat i kdyby měl být pod nějakým dohledem.Kašlu teď na nějaký pravidla, sem čistej bez varů bezproblémovej člověk si troufám říct aspoň tady.Ale jestli nedostane práva zpátky, už si udělám o pár lidech obrázek svůj a je mě uplně jedno co si myslíte.Doufám že to nevyznělo jako nějaký vyhrožování, což bych nerad. Marwe, když to nevýjde, tak se na to jednoduše (vyser).V životě sou mnohem důležitější věci, koníčky a zábava, rodina.Nepotřebuješ být někdě, kde tě někdo z lidí nechce. Napsal sem, co sem potřeboval. Zdar !
  9. Pěkné obrázky, chválím jen tak dál..
  10. Co já? Poradil sem ti, jak se ulít ze školy
  11. Možná znáte, možná ne...
  12. Už sem si to udělal, jinak když zaplatíš poplatek je to na jak dlouho?
  13. Je to defakto jednoduché na 0.3c, ale není tu přímo na to TuT který funguje? Už sem to zkoušel na 0.3c dělat ale při startu serveru to hodí nějakou chybu, že soubor neexistuje nebo tak něco. Díky
×
×
  • Create New...