Jump to content

arkatos

Uživatel
  • Příspěvků

    11
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Nechápu vás, asi máte hodně chabou pamět, pamatujete, jak tu všichni řvali, že by se mělo více spřísnit dodržování pravidel, stop demenci, a ted že je to moc tvrdé, no co to je :?
  2. Team Fortress 2 - Komiksová ujetina (V dobrém smyslu) , ale také výborná FPS "onlajnovka" se s spoustou herních class, itemů ze kterých si opravdu vybereš svůj herní styl a skoro až pravidelným nášupem updatů! Amnesia: the dark descent - Jedna z nejlepších hororových adventur! Doporučuji hrát v noci se sluchátky... Left 4 dead 2 - Viz. Ffrederyk, jenom bych podotkl, ze ten "stereotyp" přijde až po delší době díky panu "režisérovi", kterí pokaždé jinak umístí předměty, zombíky a ostatní věci, které jen dopomůžou intenzivnímu krájení, střílení a upalovaní zombíků! Doporučuji hrát s kamarády, singleplayer nebo public není to pravé.
  3. Tak, rozchodil jsem to, můžeš si mě přidat. Dík.
  4. Eh, mám Tungle i Minecraft stažený z odkazu, ale pořád se mi nejde připojit, chtělo by to podrobný návod.
  5. Tak to jsi statečný kluk, bál bych se toto dávat na internet
  6. Tady je opravdu vidět, že jeden napiše hodnocení ( Bud nizke nebo vysoke, nic mezi tim) a ostatní se jen opičej aby nebyli za dementy, jinak těch objektu tam je opravdu dost málo, nemyslis?
  7. A čím že tě sponzoruje? Žvýkačkama?
  8. Vypadá to pěkně. :thumbup: Nikde v popisu nevidím cíl modu. To jako budeme muset na tom ostrově přežit tak dlouho, dokud nespadne server? :hrac:
  9. Vypada to dobre. Mam jeden napad : Co takhle tomu "medicovi" , dat i jine moznosti nez pouhe leceni? Choroby - Hygiena? Museli by jit na osetrovnu? Chapete kam smeruju..
×
×
  • Create New...