Jump to content

Ivo Král

Uživatel
  • Příspěvků

    944
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by Ivo Král

  1. Ty nikdy nedospěješ ferdo, co se dalo čekat..
  2. Již v zaří jsem tu zakládal toho téma, viz. -> http://pawno.cz/topic/42778-webfinancne-podporim-zacinajici-projekt/ . Dnes se sem po delší době vracím se stejnou nabídkou jako loňský rok s tím, že dnes jsme zas o kus starší, zkušenější a v tomto ohledu více rozvinutý. Rád podpořím finačně dobrý začínající projekt, přičemž se nebraním i projektům zatím nezrealizovaným. Ocením jakýkoliv nápad, myšlenku, nebo každou soukromou zprávu, kterou mi napíšete. Ač to možná vyzní jako ironie, nemám zájem podporovat servery na níž se provozuje SAMP a taktéž nemám zájem podporovat fóra napodobující toto. Nabídka je zcela skutečná, reálná a vážná. Prosil bych, aby takovéto byli i reakce..
  3. Ahoj, nějak mě osobně dochází nápady na věci, co by lidi zajímalo a přitáhlo a tak vám nabízím unikátní šanci. Finančně podpořím nějaký ať už běžící nebo uplně nový projekt s podmínkou toho, že realizaci toho projektu by zprostředkovávala 2. strana Šanci má prakticky každý, takže mi zkuste napsat do sz a já vám s největší pravděpodobností odepíšu. Díky a přeju hezký den
  4. Třeba zde -> Google play Chytré věci na nadorid nalezneš na mé webové stránce .. www.droiduj.cz
  5. Nabídka opět aktuální .. (sorry za double..)
  6. a taky "lock.key" a celý to má spojený s jeho webem.. a mě se v tom nechce je*at .. seru na to..
  7. Omyl ... lidi jsou.... jen ti, kteří by splňovali požadavky, na takovýto post něchtějí
  8. a začalo to designem pro droiduj.cz :D
  9. Stejně je tahle celá šaškárna krok proti ffredykovi
  10. Tak tohle místo je obsazené už od začátku projektu
  11. Skvěle,dej mi skype. Já mam upload 200 kb/s a dá se to vydržet .. ten moviemaking by spočíval v tom,že by sis stáhnul videorecenzi jednoho z redaktorů,přidal tam logo portálu a cely to "zabalil" tak,aby to nějak vypadalo stejné jako můj nick zde na pawnu... Přídám si tě Jinak mista ještě jsou ... někdo se chce přidat ?
  12. Skvěle,dej mi skype. Já mam upload 200 kb/s a dá se to vydržet .. ten moviemaking by spočíval v tom,že by sis stáhnul videorecenzi jednoho z redaktorů,přidal tam logo portálu a cely to "zabalil" tak,aby to nějak vypadalo
  13. Pokud by si do toho šel,tak pojd .. hlas máš určitě dobrej //Aktualizoval jsem ten příspěvek,hledám také nějaké moviemakera..
  14. Co si představit pod lsovem slabší ? .. napiš mi sestavu
  15. Ahoj, přeju všem dobré ráno. Hledám nějké lidi, kteří by se semnou pustili do budoucího projektu. Projekt by se zabýval videorecenzemi o hrách. Design pro web již mám, teď už mi chybí pouze lidi(redaktoři). Projekt by měl poteciál,díky reklamám na facebook stránkách(62 tisíc,20 tisíc a podobně), tudíž mělo by to určitě smysl. Hledám někoho s funkčním mirofonem,minimální znalosti Sony Vegas a dostatečně silným strojem na to, aby mohl něco takového dělat. Dále pak někoho,kdo se zabývá tvorbou videi a je v tom znalý... Pokud by měl někdo zájem, pište přímo sem do příspěvku,popřípadně do SZ.
  16. Dobrý den,web http://www.droiduj.cz hledá nové redaktory. Šlo by o přidávání článků,recenzí a podobně jak na web, tak i na facebook stránku. Co nabízíme ? Nabídneme vám kolektiv přijemných redaktorů, spolupráci na našem projektu, Základnu nyní skoro 700 lidí na facebooku, Díky reklamám třeba na stránce Chcípni! Smíchy nebo Kreativní život vysokou návštěvnost(okolo 500 UIP denně) a čestné místo u každého dalšího projektu,který by případně vznikal. Co požadujeme ? Být vlastníkem zařízení s androidem. Znalost českého nebo slovenského jazyka. Znalost Wordpressu (není podmínkou). Všechny přihlášky si rád přečtu ve zprávách a jelikož míst máme hodně,tak šanci má opravdu takřka každý !
  17. Nevíte,že dobré widle vychází ob verzi ? Jne pokud to vezmu od XPček .. XP - skvělé na svou dobu Vista - průser W7 - skvělé W8 - další průser ...
  18. Divili by jste se,kolik lidí spamuje weby .. Askimet powa !!
  19. Co si stěžuješ,že je to blbost ? ... První topic za pár měsíců,co mě tu nadchnul..jen na to nemám čas
×
×
  • Create New...