Jump to content

Tomáš Stibor

Uživatel
  • Příspěvků

    44
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

1 Jonny Sindacco
  1. Tak obnovím toto staré téma a přidám sem můj aktuální stolek. :-) Dával jsem sem fotografii jako druhý nebo třetí, proběhla docela veliká čistka. http://cl.ly/image/1W1d3u3g0l0X - můj pracovní koutek http://cl.ly/image/0f3k2C1I3j1r - můj herní koutek Jak jste na tom vy?
  2. Tak za prvé, uvědomte si prosím, jak se tu o mě bavíte. Jsem Lukášův zaměstnanec, tato úprava byla na jeho pokyn. Nic víc. Pouze splňuji mé pracovní úkoly, které mi MAJITEL diskuzního fóra zadává. S Lukášem se znám pracovně i osobně už několik let. Za druhé, Skype mám, ale neznamená to, že si píšu s kdejakým člověkem. Nechápu, jakým právem jsi si dovolil nazvat mě zlodějem. Proto se uklidni a zchladni. Narozdíl od tebe jsem plnoletý a vím co dělám.
  3. Moje doupátko: http://www.2i.cz/de776b4192 Ale na příští vánoce tam bude stát iMac. :-D
  4. To je naprosto jasný. Chci jen dobrý jednání, zkušenosti a člověka, na kterýho se můžu spolehnout.
  5. Aha. :-) Tak to jsem s tím věkem na tomhle webu asi přestřelil. :-) Tak pište kdokoliv, kdo bude mít zájem. Uvidíme, jak si sedneme a jaké budete mít zkušenosti.
  6. Ahoj všichni, rozhodl jsem se, že založím Minecraft server i s plnohodnotným portálem. Webové stránky budou s unikátním designem a vlastním systémem pro správu webu. Tímto hledám člověka, který se dobře vyzná v Minecraftu a chtěl by vypomoct se správou serveru a webu. Přípravy jsou teprve v plenkách, ale mám určitou vizi, kam chci server a webové stránky vytáhnout. Pokud byste měli zájem, napište zde nebo do PM. Díky moc, Tomáš.
  7. Já jsem se naučil programovat v PHPčku, díky téhle knížce: http://knihy.cpress.cz/php-a-mysql-bez-predchozich-znalosti.html Zkus na ní mrknout . Vím, že na ní začíná/lo spoustu lidí a je vážně suprově psaná.
  8. Protože je to z 80% předělaný systém k obrazu svému. A jen málo zůstalo původního.
  9. Mně se to náhodou docela líbí. Ta patka chce ještě trošku dodělat, ale jinak dobrý. :thumbup: Kdyby si to předělal do webový podoby (HTML, CSS + animace v JQuery) měl bych docela i zájem. PS: díky, že využíváš mou službu NahrajFotku.cz
  10. Ahoj, sháním nějakého človíčka, který bude schopný plnit web typu Loupak.cz / AMK.eu. Stačí i třeba jeden-dva obrázky/videa denně. Web je již připraven, spojen s Facebookem a čeká na plnění. URL webu je SrandyKopec.eu. Co od Vás požaduji? - 5 minut vašeho času denně - smysl pro humor Co Vám nabídnu? - Přístup k administraci webu pro plnění - Přístup k Facebook skupině - Pokud budete šikovní a stránka se rozjede dobře, tak i finanční prostředky pro Vás. Pište prosím na [email protected]. Děkuji předem
×
×
  • Create New...