Jump to content

Hip

Globální moderátor
  • Příspěvků

    3030
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    64

Hip last won the day on 4. Únor

Hip had the most liked content!

Reputace

191 Old Reece

2 Followers

About Hip

  • Narozeniny 10/16/1996

Portfolio

  • Github
    woody41

Kontaktní údaje

  • Skype
    matej.seifert
  • Steam
    nexisi

Návštěvníci

14355 profile views

About Me

Vítejte na mém profilu!

5302

O mně:




Jsem studen střední školy IT a krátký čas také podnikatel. Vlastním na půl firmu Softonics s.r.o., která se zabývá vývojem webových prezentací, e-shopů a softwaru. Jsem hlavní HTML a CSS kodér.

Zajímám se o letectví, řízení letového provozu a jsem Apple fanda. Dokážu vše řešit s nadhledem a spoustu věcí jen tak přehlížet, pokud nezaviním další problémy. Moderátora dělám z vlastního zájmu. 

 

Ne! Vše je zase jinak. Už nejsem moderátor, už nejsem student, už nemám firmu na půl a už nejsem hlavní kodér. Jsem podnikatel na "plný úvazek", firmu vlastním už jen já, každý den jsem v Praze a makám na životě, firmě a svém okolí. 



Z mé historie:



Psal se rok 2010, kdy jsem začínal hrát sa-mp. Tehdy to byla pecka a jel to každý druhý. Ovšem hrát jedno a to samé mě nějak nebavilo. Stále jsem byl upnutý na Super Pařbu a nic více. Jednou mě nějak napadlo, že bych mohl založit nějaký zajímavější server. Samozřejmě všude byla Reálná zem a já mé spousty nápadů, co by se dalo uděla. Bohužel nápady jsem relizoval do doby, než jsem odešel ze ZŠ. Dále na to nebyl čas. Dostal jsem se asi tak daleko, že server navštěvovalo denně cca 10 lidí a to bylo vše.



Za celou dobu, co jsem na SŠ, jsem s tím nijak nepohnul a pokud někdy bude zase volný čas, tak hodlám pokračovat.



Kariéra:



Výcházím z článku "Z mé historie". Když jsem se rozhodl založit vlastní server s vlastním módem, tak jsem různě hledal, kde se začít učit nebo kde mi pomůžou. SA-MP fórum jsem neznal, ikdyž ze stránek jsem si stahoval server a klienta. V shutboxu na stránce serveru Super Pařby mi poradili pawno.cz. Tehdy jsem toto fórum znal jen letmo a nepřišlo mi to zde nijak úžasné. Po chvilkách hrabání se v návodech jsem ale dospěl k tomu, že to tu není zas tak zlé. Registraci jsem si udělal někdy v březnu 2011 a od té doby sem chodím pravidelně. Pochopit pawn mi zabralo asi 2 týdny a pak jsem začal pracovat na modu. Krize nastala po přechodu na SŠ, kdy jsem veškeré práce ukončil, ale nepřestal sem chodit. Rád jsem vždy pomáhal dalším v helpech a tak jsem zůstal.

Poznal jsem zde spoustu lidí, včetně Kazlika. Asi po dvou letech co jsem sem chodil mi jednou Kazlik píše na skypu, abych se šel rychle podívat na fórum. Chvilku mi trvalo, než mi docvaklo, co se vlastně stalo a pak mi došlo, že černý pruh, který vidím, je Moderátorský panel. Nechápal jsem proč ho mám, ale přiložím zde menší rekonstrukci chatu mezi Kazlikem a Lukášem:



Kazlik: "Nechceš ke mě hodit i Hipa? Že by mi pomohl s moderováním."

Lukáš: "Máš ho tam."



Takto jsem se dostal poprvé k funkci moderátora na tomto fóru Pawno.cz



Příběh dále:




Od této doby, co mě pasovali na moderátora, jsem ale nebyl souvisle moderátor. Prvně to bylo asi po půl roce, co byl vyhozen celý moderátorský tým, z důvodu renovace fóra. Nemyslím si, že tento postup byl nejlepším řešením, ale to jsem si tehdy nemyslel. Přecházelo se na IPS systém a všichni byli nadšeni. Nějací moderátoři se vůbec neřešili. Kvalita se prudce zhoršila.

O pár měsíců později, kdy jsem se už nemohl koukat na to, co se na fóru děje a hlavně neděje, jsem napsal na skype Forsemu. (Bývalý admin) Žádal jsem ho, zda by nemohl něco s kvalitou udělat. Nechci rozepisovat jak vypadala konverzace a tak přeskočím na výsledek a tím byl opět nečekaný post moderátora. Sice jsem o to nežádal, ale aspoň jsem částečně mohl řešit problémy, které zde byly. Musím říct, že cca 20% problémů, se mi podařilo eliminovat. O pár týdnů později vznikl jeden malý spor, do kterého jsem upadl a následně jsem byl vyhozen.

Plynulo dalších několik měsíců, než ve mně zase vypěnila nenávist na způsob nevedení fóra a napsal jsem 20 řádkový email na oficiální email Lukášovi. Byl asi 2 dny bez odpovědi. Najednou psal tuším Kazlik, ať se jdu podívat na fórum. Než jsem napsal do prohlížeče adresu, tak jsem si v hlavě říkal, co se tam zase stalo, tak hrozného, že to musím vidět. Když jsem přišel na fórum, nevěřil jsem vlastním očím. Vše bylo v renovaci, všude se něco dělo nebo řešilo a bylo založené téma o aktualizaci fóra, kde se lidé mohli přihlašovat do konkurzu na nové moderátory. Minimálně toto mě velice potěšilo, protože jeden původní moderátor byl dokonce půl roku neaktivní. Zde jsem se poprvé dobrovolně přihlásil na post moderátora. Moderátorem jsem se stal znovu asi po hodině, co jsem se přihlásil a jsem jím dodnes. (Alespoň to tak bylo, když jsem psal tento článek)


Aktualizace #1 (lidi mi psali, že to dočetli do konce a chtějí další):

(Navážu na předchozí text) Po cca půl roce co jsem zde dělal poprvé chtěně moderátora se aktivita správce fóra snižovala až na absolutní minimum. Bohužel já nevěděl co se děje v té době jsem napsal předchozí (první) svůj osobní text. Správce fóra si sám nemůže odebrat práva a tak si dal sám sobě ban. (To jsem se dozvěděl později) Důvod proč tak učinil jsem se dozvěděl asi až po měsící, kdy jsem zjistil, že interní poznámka v administraci byla na konci zeditovaná a obsahovala "Odcházím, nemám nervy na toto fórum když tu je majitel, který vůbec nereaguje". (Poznámka obsahovala spoustu mých poznatků, co na fóru nefunguje, aby se na to později kouklo)

Čas plynul dál a fórum bylo opět bez aktivního správce. Náhle se však z ničeho nic objevil nový správce fóra jménem Doctor. V té době to byl dost komický název, protože fórum doktora potřebovalo. Byl to někdo, kdo fórum dobře znal a lidé jeho taky. Ovšem mohu vám zaručit, že když na fórum přišel, tak ani moderátoři (včetně mne) nevěděli, kdo to je. Pro všechny na celém fóru (kromě Lukáše) to byl prostě Doctor. Samozřejmě rázem na to se rozjela pátrací akce po všech IP adresách, záznamech, emailech apod. abychom zjistili kdo to je. Trvalo nám asi 2 týdny, než jsme měli vytipované asi 3 lidi, z nichž jednoho favorita. Vzhledem k chování půvabného Doctora se nám okruh ze 3 lidí zúžil právě na toho jednoho. (Velký dík za poskytnutí údajů Kazlikovi ala punkevník, díky kterému jsme dosáhli nějakého výsledku) Doctor fórum opečovával cca měsíc. (Skutečně nevím jak dlouho) Po té se rozhodl, že nám řekne kdo vlastně je. Všichni moderátoři netrpělivě čekali až to napíše (na skypu). On samozřejmě vše natahoval, ale nakonec to přeci jen napsal. Zde je doslovný přepis konverzace z 29. února 2016. Konverzace má upravné jména (nicky) a konce jsou logicky ořízlé.

Ewwe: Myslím si že je čas
Ewwe: zasvětit vás dva do nejstřeženějšího tajemství vesmíru
Hip: ježíš marjá, právě se dozvím příně tajné tajemství
Hip: můj život ze navždy změní …
Ewwe: To nevím
Ewwe: jestli změní život
Hip: jestli chceš říct kdo jsi, tak mi o změní život
Ewwe: Chci
Hip: sázim Ewwe
Ewwe: Ale pred tim bych chtěl aby jste mi řekli váš poslední tip kdo bych mohl být
Ewwe: a proč si to myslíte
Hip: 1. si to myslím já
Hip: 2. protože jsem si hrál na detektiva
Ewwe: A co jsi vydetektivoval ?
Hip: spousty stop
Hip: vedoucí k této osobě
Hip: ale stále mi nesedí jedna věc
UareBugged: sazim ewwe taktéž
Hip: píšeš trochu jinak než ewwe
Hip: nebo se mi to jen zdá zkresleně
Ewwe: No
Ewwe: nyní
Ewwe: tedy
Ewwe: mé
Ewwe: jméno
Ewwe: je
UareBugged: ewwe
Hip: icon_e_biggrin.gif
Ewwe: Ještě než vám to řeknu slib te že to neřeknete chci si ještě nějaký čas ponechat anonymitu pred normálními členy fora
Hip: Přísahám na licenci IPS pawna
UareBugged: prísahám na ban cybrionka
Ewwe: icon_e_biggrin.gif
Ewwe: Ano jsem Ewwe
UareBugged: aha
UareBugged: na toto sme cakali?
Ewwe: sto bodů pro nebelvír
UareBugged: ved to som vedel uz davno
Ewwe: icon_e_sad.gif
Hip: žádná novinka
UareBugged: pfff
Hip: jdeme pracovat dál..
UareBugged: nic moc ako
Ewwe: Tak já se tu snažím jako blb a pánům se to nelíbí
UareBugged: xdddd
Hip: icon_e_biggrin.gif
UareBugged: ako
Hip: ale tak uznání máš, žě jsi se přiznal icon_e_smile.gif
UareBugged: cakal som via
UareBugged: viac
UareBugged: xd
UareBugged: lebo vazne
Ewwe: Musím říct že byla sranda sledovatty spekulace

Takto vidíte, jak se Ewwe stal legendou.

To ještě není vše! Asi jste zaznamenali, že i já se stal po čase Administrátorem. Opět to bylo takové, spekulativní zda jsem chtěl nebo ne. Těsně před tím, než jsem se jím stal, tak se nějak vymyslelo, že bude nějaký pawno sraz. (Upřímě nevím, zda byl oficiální, nebo jen zvaní) Sešli jsme se v hojném počtu tří lidí a zašli do Potrefené husy v Praze. Přiešl jsem já, Petr Hnátek a náš Lukáš. Nějak na to přišla řeč a začali jsme se bavit o aktuální situaci na pawnu. Na to jsem dostal nabídku na post administrátora a než jsem se stihl vyjádřit, tak jsem byl převelen. A od té doby tu jsem i já hehe.gif

Kdo to dočetl až sem, tak ať minapíše sz a třeba sem připíšu další historky z průběhu.

Zde je seznam lidí, kteří nějakým způsobem ovlivňovali mé působení zde na pawnu. Lidi s hvězdičkou znám osobně.

DooM (Prostě náš emo maniak, dokonce měl jednou funkci administrátora - asi hodinu)
*Grubb (Kdysi jsem ho navrhoval na moderátora) icon_e_biggrin.gif
ĐragoN_Cz (Hodně dobrý člověk, dnes bohužel se smazaným účtem, bývalý moderátor)
*Kazlik (Tvor žijící v punkevní jeskyni. Na něj bych potřeboval extra odstavec, kdo chce odstavec o něm, napište SZ)
*ffredyk (elitní jednotka pawna)
VoDnIk168 (zasvěcený člověk do nočního mChatu ještě z dob phpbb)
*Petr Hnátek (k***t z Kobylis a následně i fajn člověk)
*Bloodman (toto stvoření jsem nikdy nepochopil)
*Lukáš Valenta (trvalo mi dlouho, než jsem toto stvoření pochopil)
Mattsy (člověk, co se zde až tak často neukazuje, ale je to jinak papagaj - pípí)
Om3n (Nevím co si o něm myslet, přijde mi spíš fajn)
Ewwe (Člověk, který mi dělá problém pochopit ho a i přesto ho chápu)
*booble1428 (Je to frajer, znám ho spíše osobně než zde. Kolik nocí jsme propařili spolu)
Jakub 'cleary' Maršálek (osoba, která mě velice ovlivňovala v rozhodování v prvních krocích na pawnu. Asi nejsme za dobře nebo má na mě jiný názor, ale je to fajn člověk)

×
×
  • Create New...