Jump to content

ReseT_

Uživatel
  • Příspěvků

    18
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About ReseT_

  • Narozeniny 06/13/2001
  1. Nejde ti to preto, lebo tam nemáš sscanf plugin, iba include.
  2. ReseT_

    gamemode Hacker Wars

    Ako to teda bude ďalej, plánuješ v tom ešte pokračovať?
  3. Tak použij dof2, vytvor si súbor a tam to pomocou Floatu ulož.
  4. Nepozeral som sa nejak hlbšie do kódu, otestujem to zajtra ale načo tam prosím ťa máš Anti DeAMX keď si zverejnil pwn?
  5. Vyzerá to luxusne, už sa teším.
  6. Musí to tam byť. Ale aj tak to nič neznamená, len ťa varuje že si to nevyužil ale je to vytvorené. Klikni CTRL + F a napíš tam "ret_memcpy" a keď to nájde, zmaž to.
  7. new auto = CreateVehicle(,x,x,x,x); new engine,lights,alarm,doors,boonet,boot,objective; GetVehicleParamsEx(auto, engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective); SetVehicleParamsEx(auto, engine, lights, alarm, 1, bonnet, boot, objective);
  8. Zmaž : new ret_memcpy; Alebo nejak podobne to je.
  9. To auto = Create... musíš dať nad Params.
  10. Daj sem riadok číslo 324. A očividne si hore do módu nedal : forward CheckPointT(playerid);
  11. Do OnPlayerEnterCheckpoint pridaj : TogglePlayerControllable(playerid,0); Pod to : SetTimerEx("CheckPointT",3000,0,"i",playerid); Potom hore niekam do módu daj.. forward CheckPointT(playerid); Pod všetky publicy si pridaj : public CheckPointT(playerid) { TogglePlayerControllable(playerid,1); return 1; }
  12. Nie, nastavíš to na jedno vozidlo. Nič na tom není ťažké. new engine,lights,alarm,doors,boonet,boot,objective; GetVehicleParamsEx(vehicleid, engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective); SetVehicleParamsEx(vehicleid, engine, lights, alarm, 1, bonnet, boot, objective); Krásne to máš takto aj v tej ukážke, ktorá je na wiki.
  13. Vytvoríš si forward s názvom Timeru, potom do OnPlayerExitVehicle vytvoríš timer na 10 sekúnd a dole dáš public na ten timer, kde napíšeš čo to spraví keď uplynie ten limit. Ak tam chceš ten text, tak není nič jednoduchšie ako ho pridať do OnPlayerExitVehicle, keď sa vytvára timer.
×
×
  • Create New...