Jump to content

PR0VO

Uživatel
  • Příspěvků

    37
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

2 Jonny Sindacco
  1. PR0VO

    pomoc NPC

    Máš to špatně, proto tam máš errory. #include <a_npc> main(){} #define RECORDING "mujbot" #define RECORDING_TYPE 1 public OnRecordingPlaybackEnd() StartRecordingPlayback(RECORDING_TYPE, RECORDING); public OnNPCEnterVehicle(vehicleid, seatid) StartRecordingPlayback(RECORDING_TYPE, RECORDING); public OnNPCExitVehicle() StopRecordingPlayback(); public OnNPCSpawn() { StartRecordingPlayback(RECORDING_TYPE, RECORDING); } Toto do módu nebo do filterscriptu nedávej. Prostě napiš do pawna jen toto a ulož to do npcmodes. nahrávku mujbot zkopíruj do npcmodes/recording.Pak do svého Filterscriptu nebo rovnou do módu napíšeš toto : new AutoBota; public OnPlayerConnect(playerid) { ConnectNPC("Michal","mujbot"); AutoBota = CreateVehicle(400, 0.0, 0.0, 5.0, 0.0, 3, 3, 5000); return 1; } public OnPlayerSpawn(playerid) { if(IsPlayerNPC(playerid)) { new npcname[MAX_PLAYER_NAME]; GetPlayerName(playerid, npcname, sizeof(npcname)); if(!strcmp(npcname, "Michal", true)) { PutPlayerInVehicle(playerid, AutoBota, 0); } } return 1; } Mě to funguje takhle
  2. Krása Též jsem dřív dělal v tom programu, to už je minulost.
  3. PR0VO

    pomoc help pawno

    public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if (strcmp("/kill", cmdtext, true, 10) == 0) { SetPlayerHealth(playerid,0); return 1; } return 0; }
  4. Nahoru mezi newy si dej new bool:MujDialog[MAX_PLAYERS]; Přidej si tento stock : stock ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis[], mess[], button1[], button2[]) { if(MujDialog[playerid] == true) return false; ShowPlayerDialog(playerid, id, style, lis, mess, button1, button2); MujDialog[playerid] = true; return true; } A do OnDialogResponse dáš MujDialog[playerid]=false; př : public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[]) { MujDialog[playerid]=false; if(dialogid == 1009) { if(response) { if(listitem == 0) { A místo ShowPlayerDialog používej ShowPlayerDialogEx A už ti to přeskakovat na první položku nebude.
  5. PR0VO

    pomoc Youtube

    Nahrál jsem ti tu písničku sem, ..http://k002.kiwi6.com/hotlink/1p2x95x3ai/the_cranberries_zombie_remix_mp3s.nadruhou.net_.mp3.. Opiš to bez těch dvou teček na začátku a na konci.
  6. Tu http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=425372
  7. PR0VO

    script Posilovna Los Santos

    Takové includy už tam dávat nebudu. Nebudu zakládat helpy. Pak to totiž není moje práce, pokud se chci něco naučit. Ewwe, můžeš mi sem ještě napsat, kde si něco o tom mohu přečíst ? Děkuji
  8. PR0VO

    script Posilovna Los Santos

    S čím mi pomáhali ? Zakládal jsem jen jeden help s timerem. Nic víc.
  9. PR0VO

    script Posilovna Los Santos

    Teď už to vím. Díky, přečtu.
  10. PR0VO

    script Posilovna Los Santos

    Já se nevymlouvám. Pokud neumíš smazat includy, tvůj problém. Pokud si myslíš, že když mi někdo poradil s timerem, tak je to práce vaše ? Ty tu plácáš nesmysly. Jinak ale souhlasím, není to nic moc.
  11. PR0VO

    script Posilovna Los Santos

    Máš pravdu.V pawnu se ještě stále učím. Neznám všechny funkce a toto je můj druhý Fs. no aspoň že jsi mi to napsal. Mám teď důvod se zlepšovat.
  12. PR0VO

    pomoc Help [ Síla ]

    To už je jedno. Udělal jsem, že pokud hráč cvičí, nikdo ho zabít nemůže a ani /kill nemůže dát. Snad tohle pomohlo.
  13. PR0VO

    script Posilovna Los Santos

    Ano, a pokud by jsem ty kokotiny sem nedával, už by jsem dávno autor tohoto fs nebyl
  14. PR0VO

    script Posilovna Los Santos

    Nepůjde to zkompilovat ? Samozřejmě že ano. Smažeš ty includy a pojede to. Blik cvak taková práce smazat ty includy
  15. PR0VO

    script Posilovna Los Santos

    Bude fungovat. V souboru je Posilovna.amx a pwn. V pwn jsou ty nepotřebné includy. Se sílou ? Ano jen s timerem, nevěděl jsem jak to udělat. Jinak vše jsem dělal sám.
×
×
  • Create New...