Jump to content

AK47

Uživatel
  • Příspěvků

    94
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

AK47 last won the day on 28. Leden 2013

AK47 had the most liked content!

Reputace

2 Jonny Sindacco

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zdravím, mám takovou otázku. Potřeboval bych prosím radu, jak udělat RCON heslo na příkaz. Tím myslím, že když zadám nějaký příkaz, aby se mi to heslo ukázalo. Děkuji Vám.
  2. Dobře, a poradil bys mi prosím, jak s ním pracovat? Udělal (dobře, zkopíroval ze SA-MP Wiki) jsem toto: (v publicu OnPlayerText) A pokaždé, když něco napíšu, řekne to "I found you!", ať napíšu cokoli. Zkusil jsem změnit const sub[] na "Hi" ale výsledek byl stejný. Co to má být? Jak mám zařídit, aby se to psalo jen, pokud napíšu nějaké z těch slov? A co dělá const string[] a co zase const sub[], když to je asi tak na nic? Děkuji předem za odpověď.
  3. Zdravím vás, mám jednu otázku ohledně pawna. Jak mám v strcmp(...) udělat, aby to byl nikoliv celý string, ale pouze část stringu? Děkuji za případnou odpověď.
  4. AK47

    script Itrys commands

    Velice pěkné, pokud je to opravdu Tvůj první (uveřejněný) FilterScript. Ovšem bys mohl odstranit ty nepotřebné publicy.
  5. Vy jste ale blbci co? On se tady dělá s hostingem, a kvůli Vašem blbým kecům ho musel zrušit.. Hele RTmej, nenech se od toho odradit díky těm blbům, co umí jen kritizovat.. Udělej ho zpět, někteří (jako např. já) by ho rádi využili :slap: :slap: :slap:
  6. Dobře, děkuji. Tak to tedy nepoužiju. A navíc, ani nevím moc dobře co je CSS Můžete LOCK
  7. Ne, potřeboval bych text s jinou barvou podtržení
  8. Ahoj. Nevím co znamená border-bottom, mohl by jsi mi to prosím vysvětlit?
  9. Vadí vám RZE v instalátoru? Nevšimejte si jí. To je jediné, co pro to můžete udělat. Místo aby jste hodnotili hosting, hodnotíte RZE v instalátoru. Mě odkaz nefunguje, nemohu hodnotit. Ale podle toho, co se jim nelíbí, další lacesova adminka. Ale proč ne. A on tam tu RZE nedal. Používá adminku, kde ta RZE je, tak mu nehodnoťte RZE ale hosting
  10. Zdravím, mám jeden dotaz. Když podtrhnu text v HTML kódem , dalo by se podtržení nějak zbravit? Myslím, aby nebyl barevně text, ale podržení Doufám, že jste pochopili. Děkuji
  11. AK47

    hledám AntiRconHack

    Pardon? Nick ve hře
  12. AK47

    pomoc Čas a zápis

    Mohl by jsi mi prosím vysvětlit, co to má být? Takže, prostě, příkaz: /zapsatkick a do složky "Suspect" ve které bude textový dokument "Kick" a do toho kicku se to zapíše. Už chápeš?
×
×
  • Create New...