Galanta 5 Odesláno: 8. Březen Share Odesláno: 8. Březen Ahoj! 👋 zkouším sílu tady! Pracuji na projektu který bych chtěl tento rok spustit akorát mám málo času ⌛️. Proto chci využít někoho z vás, rád bych někoho kdo má bohaté zkušenosti a trošku se ještě věnuje pawnu, může se také podílet na rozvoji tohoto projektu 💪 chci to zkusit v dnešní době, třeba to vyjde třeba ne za to už nic nedám, každopádně k k věci 👇 Potřeboval bych zpracovat dá se říci možna jednoduchý systém Gangů a Gang zón, přebírání a bránění ostatních gangů + nějaké menší funkce např. 1) ukládání zón a že při přebírání musí mít nějakou zbraň s alespoň 1 ammem a kdyžtak na dalších věcech by jsme se domluvili. Za krásně odvedou práci nabízím finanční odměnu na které se domluvíme, můžeme se sejít klidně osobně a nebo to pořešit pouze přes internet a všechno zpracovat přes internet záleží, buďme seriózní 🧐 Děkuji, za každou pomoc. Kontaktujte mě zde do zpráv nebo na discord: dando7878 PS: nepište ze takové systémy jsou vyhotoveny na internetu apod, možná ano, ale chci lepší výrobu 🤟 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mivčo 90 Odesláno: 8. Březen Share Odesláno: 8. Březen Mám Jeden gangzonu z rze8 vytiahnutú čo funguje xD ak chceš napíš :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanta 5 Odesláno: 9. Březen Author Share Odesláno: 9. Březen před 18hodinami, Mivčo said: Mám Jeden gangzonu z rze8 vytiahnutú čo funguje xD ak chceš napíš :D Mas tam emmesku 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATomas 296 Odesláno: 9. Březen Share Odesláno: 9. Březen On 8. 3. 2025 at 12:52, Mivčo said: Mám Jeden gangzonu z rze8 vytiahnutú čo funguje xD ak chceš napíš :D btw vis ze prodavas moji praci ? :D kde mam podil ? :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanta 5 Odesláno: 10. Březen Author Share Odesláno: 10. Březen před 5hodinami, ATomas said: btw vis ze prodavas moji praci ? :D kde mam podil ? :D Tak mi napiš, koupím to od tebe tam to bude alespoň čistější obchod 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mivčo 90 Odesláno: 10. Březen Share Odesláno: 10. Březen před 19hodinami, ATomas said: btw vis ze prodavas moji praci ? :D kde mam podil ? :D dalo mi to 2 dni zaberák aby som tú číštinu rozlúštil :D ale to je asi všetko xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts