Jump to content

San Andreas Masters ENDGAME

Ingnition

Recommended Posts

Nic nemůže trvat věčně… bohužel ani San Andreas Masters. Tohle video bylo vytvořeno za účelem ukončení jedné naší velké etapy, která trvala neuvěřitelných 18 let. I když naše aktivita utichla mnohem dříve, přesto tento rok označuji jako „ENDGAME“. Jako rok, se kterým se rozloučíme s naší herní MTA kariérou. Proto jsme se naposled jako celek sešli v dubnu roku 2020 na MTA serveru s krásnou účastí 13 členů. Naposled ještě zažít to, co nás provázelo prakticky velké část dětství (v době založení roku 2006 byl věkový průměr členů 13 let). A přesně takové záběry jsou obsažené v tomto videu provázané s minulostí (staré videa, screenshoty, weby…). 4 roky mi trvalo se k tomuto videu dostat, hanba mi.

Tímto bych chtěl veřejně poděkovat naprosto všem členům, kteří kdy nosili barvu a clantag našeho SAM. Byla to neuvěřitelná jízda! Pevně doufám, že se ještě někdy třeba na nějakém serveru sejdeme anebo ještě lépe, v reálném životě.

Pokud vás zajímá naše kompletní historie anebo další videa, kterých také nemáme málo a zavzpomínat si na zlatou MTA éru, navštivte naše klanové webové stránky www.sam-clan.cz

Všem patří velký díky!
Ingnition

• Paráda! (+1) 2
  • Líbí se mi to! (+1) 2

Po těch letech stále vzpomínám, jaký ten čas byl, kdy se SA:MP hojně hrálo. Setkávali jsme se s kámoši z celé republiky, i ze Slovenska, vždy po škole a společně pařili, povídali si. Hrozná škoda, že to postupně opadávalo až skončilo. Aneb jak píšeš, Nic nemůže trvat věčně. Zůstávají nám jen vzpomínky.

před 37minutami, Fakerko_ said:

Po těch letech stále vzpomínám, jaký ten čas byl, kdy se SA:MP hojně hrálo. Setkávali jsme se s kámoši z celé republiky, i ze Slovenska, vždy po škole a společně pařili, povídali si. Hrozná škoda, že to postupně opadávalo až skončilo. Aneb jak píšeš, Nic nemůže trvat věčně. Zůstávají nám jen vzpomínky.

True, ale mega mě mrzí že nemohu najít nějakou moderní hru s takovou komunitou jako byla kdysi kolem sampu... 

• Líbí se mi to! (+1) 1

před 10hodinami, Fakerko_ said:

Ano, SA-MP taky bohatá minulost, spousta videí máme na kanálu. Když se dá od nejstarších. Ano ta komunita byla úplně jinak. Víc přátelská. Nebylo to tolik o toxicitě. Samozřejmě že sem tam se taky objevila, ale nebylo to jenom o té toxicitě. I když nám v té době bylo třeba kolem 13 let, prostě jsme spolu všichni vycházeli a neposílali se hned do dementů a do noobů.

před 10hodinami, Kudris said:

True, ale mega mě mrzí že nemohu najít nějakou moderní hru s takovou komunitou jako byla kdysi kolem sampu... 

Upřímně? Už nenajdeš, ta doba je dávno pryč :)

• 2 weeks later...

To je skôr o hrách nikto nerobi alebo niesu moc hry s možnosťou dedikovaneho serveru kde by to bolo možné aspoň trochu upraviť podľa svojich potrieb 😁 a hlavne aby to cele bolo oprn world. Vývojári vyvíjajú iba príbehovky. 🥲