Administrátor Ewwe 431 Odesláno: 9. Duben, 2022 Administrátor Share Odesláno: 9. Duben, 2022 (upraveno) Zdarec, Určitě jste všichni co děláte SA-MP a Pawn civilizovaní a používáte nějaký verzovací nástroj. Aktuálně jsem připravil CI/CD script pro Github Actions name: Pawn Compile on: push: branches: [ main ] pull_request: branches: [ main ] jobs: compilepawn: runs-on: ubuntu-latest container: sacnr/pawncc steps: - uses: actions/[email protected] - run: /pawnc/bin/pawncc example.pwn -iinclude -d2 -Z name: Test - name: Upload amx uses: actions/[email protected] with: name: compiled_script.amx path: example.amx Stačí upravit example.pwn a example.amx aby sedělo s vaším scriptem. A repozitář aby obsahoval složku include jednak se základními includy a i s vašimi custom includy. Ještě přidám script pro Gitlab který také nejspíš můžete používat. Gitlab CI/CD image: sacnr/pawncc stages: - build build-job: stage: build script: - /pawnc/bin/pawncc example.pwn -iinclude -d2 -Z artifacts: paths: - example.amx expire_in: 1 week Edited 9. Duben, 2022 by Ewwe Přidaný CI/CD pro gitlab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 173 Odesláno: 9. Duben, 2022 Globální moderátor Share Odesláno: 9. Duben, 2022 huh on je pawno compiler běžně dostupným kompilítorem na gitu (kdekoliv?) To jsem mírně překvapen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 431 Odesláno: 9. Duben, 2022 Author Administrátor Share Odesláno: 9. Duben, 2022 Je to upravený komunitní kompiler od zeexe. Chtěl jsem dělat původně vlastní image pro kompilátor ale kdyz jsem našel že jsou už hotový tak to bylo zbytečný tak jsem použil od toho sacnr.. Kazdopadně tenhle kompiler je dostupný pro linux win i macos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts