sakulmore 12 Odesláno: 4. Srpen, 2021 Share Odesláno: 4. Srpen, 2021 (upraveno) Zdravím, z internetu som si pridal na server mapu (jedná sa o túto mapu). Na tej mape ak hráč skočí do lávy tak ho nezabije ani nezačne hitovať. Viete niekto prosím poradiť, ako to vypnúť a kde? Pluginami to na 100% nie je. Edited 4. Srpen, 2021 by RayCode Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakulmore 12 Odesláno: 4. Srpen, 2021 Author Share Odesláno: 4. Srpen, 2021 Tak zrejme to predsa len bude Residence pluginom. Ale.. kde to mám vypnúť? Flag na to žiadny nie je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpresS 83 Odesláno: 5. Srpen, 2021 Share Odesláno: 5. Srpen, 2021 (upraveno) Toto by ti malo postačiť, poprípade pozri worldguard ak máš a tam nastav lava fire, alebo fire damage na true/allow. fireDamage Whether the player should take damage in fire, lava, campfires, or on magma blocks Takže ti stačí /gamerule fireDamage true Edited 5. Srpen, 2021 by XpresS Úprava informácií Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakulmore 12 Odesláno: 5. Srpen, 2021 Author Share Odesláno: 5. Srpen, 2021 Nefunguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakulmore 12 Odesláno: 5. Srpen, 2021 Author Share Odesláno: 5. Srpen, 2021 Na tej mape je kompletne vypnutý damage. Takže aj keď spadnem z výšky, tak mi to neuberie nič. Nebude to nejaký datapack alebo niečo také? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts