bombamek0056 0 Odesláno: 8. Srpen, 2017 Share Odesláno: 8. Srpen, 2017 Zdravím Chtěl bych se zeptat jestli by tu nebyl nějaký šikovný pawner který by sice dělal zadarmo ale měl by výhody na serveru na kterém by pracoval a má zkušenost s takovými serverami a byl by ochoten dělat free i když chápu že to není lehké. Děkuji @bombamek0056 INFORMACE Skype: jados122 ®bombamek® Link to comment Share on other sites More sharing options...
JardaHrajeCZ 12 Odesláno: 8. Srpen, 2017 Share Odesláno: 8. Srpen, 2017 Už vidím, jak můj koment bude smazán. Ale dle toho co vím, a bylo toho tu již několik, tak server, nebo GM, jak chceš, ti nikdo jen tak free nenapawní. Pokud hledáš pawnera, tak by jsi měl být ochoten zaplatit, nebo se naučit pawn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bombamek0056 0 Odesláno: 8. Srpen, 2017 Author Share Odesláno: 8. Srpen, 2017 @ JardaHrajeCZ Já vím ale za zkoušku to stojí A ty by si kolik za to bral ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JardaHrajeCZ 12 Odesláno: 8. Srpen, 2017 Share Odesláno: 8. Srpen, 2017 @ JardaHrajeCZ Já vím ale za zkoušku to stojí A ty by si kolik za to bral ? Ačkoliv na foru jsem už přes půl roku + zaregistrován, tak jsem začal jako úplný nováček a nevěděl co dál. Kdybych měl lepší znalosti, tak bych klidně i pomohl, ale na to, abych ti udělal GM se fakt necítím. Sám se teď pachtím z jedním velkým soustem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 8. Srpen, 2017 Share Odesláno: 8. Srpen, 2017 Měl by si napsat o tom co chceš udělat. Chtěl bych se zeptat jestli by tu nebyl nějaký šikovný pawner který by sice dělal zadarmo ale měl by výhody na serveru na kterém by pracoval a má zkušenost s takovými serverami a byl by ochoten dělat free i když chápu že to není lehké. Promin, ale tohle mi nic neříká. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woody 114 Odesláno: 8. Srpen, 2017 Share Odesláno: 8. Srpen, 2017 (upraveno) Vy pořád nechápe jednu věc. Zadarmo vám člověk nic neudělá viz přísloví - Zadarmo ani kuře nehrabe. Představ si, že si chceš udělat novou koupenu, udělá ti ji někdo zadarmo? Ne. I kdyby se v ni mohl pak parkrat vykoupat. K čemu by mu to bylo? Člověk se musí uživit, platit zdravotní pojištění apod. A tak jako zedník, který pracuje od hodiny tak i programátor musí pracovat za nejakou mzdu. Edited 8. Srpen, 2017 by WooDy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts