Jump to content
  • 0

pomoc Psaní do obrázku


Hammy

Dotaz

Ahojte, prosím pomůže mi někdo?

 

Mám v práci nové kolegy no a jako dárek k vánocům bych jim chtěl dát dárkový poukaz k nám do e-shopu. Mám dárkový poukaz kde jsou dole 2 kolonky 1) číslo poukazu, 2) platnost.

 

Potřeboval bych ten obrázek někde uploadnout někde online abych do poukazu mohl psát online, protože máme 3é nováčků nechci zbytečně dělat ve photoshopu každý poukaz zvlášť. Když bych to dopsal bylo by tam tlačítko uložit a celý ten poukaz včetně vepsaného kodu a datumu bych si mohl uložit jako png. Prosím pomohl by mi někdo? Moc děkuju. 

Edited by Hammy
Link to comment
Share on other sites

2 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Udělal bych to samé, co radí kolega, akorát bych ještě použil hromadnou korespondenci - štítky. Rozhodně to ulehčí práci, každopádně jako .png ti to neuloží, ale seřadí pěkně za sebe k vytisknutí. ;)

Pokud si nebudeš vědět rady, rád pomůžu, stačí když si v excelu uděláš 2 sloupce cislo_prukazu a platnost, nacvakáš si tam data a poukaz s excelovým souborem mi pošleš (ještě by nebylo špatné, kdyby jste si určil font a jeho velikost). Já ti odešlu zpět vygenerovaný word dokument se seřazenými kupóny. ;)

 

Jinak poslat mi to můžeš do zpráv s odkazem třeba na ulož.to! ;)

Edited by GaRGoyLeS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...