Psychedelic 13 Odesláno: 9. Srpen, 2016 Share Odesláno: 9. Srpen, 2016 (upraveno) Ahoj, Po X letech co dělám grafiku jsem se dneska setkal se zajímavím problémem.. Mám černou vizitku a chci na ni dát bílej QR kód, nicméně žádnej generátor neumí udělat bílej QR kód s průhledným pozadím a když ho přebarvím ve photoshopu tak už s tím maj méně kvalitní mobily problém. Máte někdo podobnou zkušenost nebo nápad jak to řešit? Vím že tam můžu hodit klasickej QR kód s bílím pozadím ale to už nevypadá tak dobře a ničí mi to design samotné vizitky.. Edited 9. Srpen, 2016 by P4tRiCk Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP 5 Odesláno: 9. Srpen, 2016 Share Odesláno: 9. Srpen, 2016 A skusal si poupravovat tu ciernu na neak viac svetlejsiu ci to nepomoze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 9. Srpen, 2016 Globální moderátor Share Odesláno: 9. Srpen, 2016 Černý QR kod na bílem pozadí, to celé na černé vizitce. Takhle by to asi fungovalo, ale nevím, zda by jsi byl spokojen s výsledkem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychedelic 13 Odesláno: 9. Srpen, 2016 Author Share Odesláno: 9. Srpen, 2016 Černý QR kod na bílem pozadí, to celé na černé vizitce. Takhle by to asi fungovalo, ale nevím, zda by jsi byl spokojen s výsledkem To právě nechci, ale už jsem to vyřešil.. našel jsem generátor co mi to vyhodil v křivkách takže už nebyl problém si to dál upravit k obrazu svému. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huzy 11 Odesláno: 9. Srpen, 2016 Share Odesláno: 9. Srpen, 2016 Ukaž vizitku, možná by se dalo něco vymyslet. Musí tam být nutně QR kod? Není to zbytečnost? Já jsem to nikdy nepoužil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychedelic 13 Odesláno: 9. Srpen, 2016 Author Share Odesláno: 9. Srpen, 2016 Ještě to není finální verze, ale vizitka je zde: https://s9.postimg.org/4voddtu0v/vizitka_L.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts