Jump to content

ostatní AirBank


Ewwe

Recommended Posts

  • Administrátor

Zdarec,

Vybírám banku kde si založit bú. Abych měl kam cpát svou mnoha-milionovou výplatu. Padla mi do oka AirBank. Chtěl bych se Vás zeptat jestli sní máte nějaký zkušenosti at už pozitivní tak negativní. Případně jestli znáte nebo máte bu u nějaké jiné banky která je lepší než AB

Link to comment
Share on other sites

Já používám UniCredit Bank , zadarmo vybírání ze všech bankomatů , žádné poplatky :) , jenom pokuď už nejsi student tak tam musíš mít nějaký měsíční obrat peněz pokuď máš tak nic neplatíš jinak tam je snad nějaký malý poplatek :)

Link to comment
Share on other sites

Nedá mi nezareagovať na tvoju otázku. 
Čo sa tíka danej banky AirBank tak s ňou nemám žiadne skúsenosti. Ale odporúčal by som MBank. Jedná sa o veľmi skvelú internetovú banku kde vedenie účtu nič nestojí. Tak tiež ponúkajú možnosť si zarobiť buď investíciou podielných fondov alebo robia akcie kedy ponúkajú istý obnos pre klienta ktorého pozveš + aj ty dostaneš nejaké drobné ktoré je v danej ponuke býva to okolo 40€ pre od poručiteľa a 20€ pre klienta. Samozrejme že ide o to aká je ponuka. 
Ďalej môžeš si poistiť svoju karu aj  s ruksakom alebo ľadvinku  a všetkým čo obsahuje proti krádeži. Samozrejme má aj viac poistení viď obrázok nižšie.

nwEm.png


Tak tiež som videl v niektorých bankách že si musíš platiť históriu platieb ako Raifaizen Bank čo samozrejme MBank má zadarmo. 
Ďalej si môžeš sám meniť limity a vcelku svoje utráty v rámci dňa a mesiaca. Všetko je zabezpečené potvrdením kódu ktorý ti príde na tvoje telefónne číslo. Tím pádom pokiaľ by bol niekto v tvojom účte a nemal by tvoj mobil s tel. číslom respektíve sim kartou, útočník by mal smolu. 

V prípade ak by si potreboval šetriť peniaze ale sám to moc nedokážeš. Môžeš použiť službu mSporenie ktoré automaticky v prípade platieb ti ukladá malú čiastku po mimo. Samozrejme prístup k tímto peniazom máš 24 h denne.

MBank má veľa výhod ale samozrejme ani konkurencia nie je zlá. Výber je len na tebe ;)  

Link to comment
Share on other sites

Já mám mnohaletý zkušenosti s Fio bankou. Všechno máš zdarma, není nutné tam měsíčně posílat určitou částku. Za ty roky jsem neměl sebemenší problém, z mého pohledu nejlepší banka :) Nově jsem ale i u MONETA Money Bank (přejmenované GE Money Bank) a také si nemůžu stěžovat, opět vše zdarma (tedy jen za podmínkou, že ti tam bude měsíčně chodit 7 500 Kč, což vydělávající lidé nemají problém). Jediná nevýhoda je ta, že jejich internetové bankovnictví není tak přehledné a vymazlené jako u Fio banky, kde je fakt špičkovej internet banking. Výhoda Monety je asi výběr ze všech bankomatů vždy zdarma, kdežto u Fio dostáváš u ostatních bankomatů které nejsou Fio vždy pár výběrů zdarma v závistlosti na tom, jak moc utrácíš přes kartu. Jinak je to zpoplatněné za 30 Kč - což je nic.

 

Toď asi vše :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...