tomas150 1 Odesláno: 15. Listopad, 2015 Share Odesláno: 15. Listopad, 2015 Zdravím, vytvořil jsem si vlastní stránka přes wordpress a mám tam themu GamePress ale chtěl bych aby nahoře bylo logo ale nevím jak ho tam dat, tady posílám screen kde chci aby bylo to logo http://www.img.tpx.cz/uploads/stylecraft.png Mám stejný design jako maji oni ale nevím jak tam dat to logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel 71 Odesláno: 15. Listopad, 2015 Share Odesláno: 15. Listopad, 2015 (upraveno) Kdybych znal stránku na které se o to pokoušíš, popř znal "themu GamePress", tak bych ti nejspíš pomohl. Ale když jsi hňup, tvoje smůla... :-) Edited 15. Listopad, 2015 by steel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jAk3r 47 Odesláno: 16. Listopad, 2015 Share Odesláno: 16. Listopad, 2015 Jen jedna rad a pokud neumíš základy HTML a CSS tak se raději do úpravy themky nemontuj. Jinak na googlu je miliony+ věcí jak co udělat a popřípadě se jim mrkni do zdroje a máš to Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas150 1 Odesláno: 22. Listopad, 2015 Author Share Odesláno: 22. Listopad, 2015 Já nejsem hnuň a zdroják mají chránění prosím nevíte jak to udělat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jAk3r 47 Odesláno: 2. Prosinec, 2015 Share Odesláno: 2. Prosinec, 2015 Cože mají? Rozumněl jsem dobře chráněny? A můžeš mi říci čím? Pokud vím tak přímo zdroj v HTML a CSS nijak chránit nejde. Maximálně ze by měli CSS odkazované někam externě ale i to se dá řešit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenadiel 286 Odesláno: 2. Prosinec, 2015 Share Odesláno: 2. Prosinec, 2015 Já nejsem hnuň a zdroják mají chránění prosím nevíte jak to udělat? co takto poslat stránku na které to beží? vedělo by se pak víc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel 71 Odesláno: 2. Prosinec, 2015 Share Odesláno: 2. Prosinec, 2015 (upraveno) Chráněn"í" zdrojový HTML kód webu sem ještě neviděl. :-O Pošli to jsem zvědav. Beztak si ho pouze neumíš zobrazit. Edited 2. Prosinec, 2015 by steel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 197 Odesláno: 2. Prosinec, 2015 Share Odesláno: 2. Prosinec, 2015 Asi to mají "chráněné" proti kliknutí pravou myší 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas150 1 Odesláno: 8. Prosinec, 2015 Author Share Odesláno: 8. Prosinec, 2015 Stránka na které to běží - http://www.stylecraft.cz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts