Jump to content

gamemode San Francisco RolePlay [SF-RP]


Ray

Recommended Posts

Mhmmm.... Že by konečně nějaká pořádná konkurence? Každopádně čekejte vlnu hejtu ze San Francisco Bug RP za kopírování názvu. GL, snad se konečně dočkám nějakého grand openingu, né jako všechny ty ostatní RP servery, na který se pak "pawneři" vykašlou, páč je to moc těžký nakódovat :d

Link to comment
Share on other sites

Huh, čekal jsem tě mezi prvními diskutujícími :-) Pořádná konkurence, to se teprve uvidí. Nyní už jsem ve fázi, kdy to nechci zahodit. Grand opening bych čekal začátkem prázdnin, kdy bude mít každý na hraní hodně času a pořádně se u nás porozhlédne. O hejtu jsem přemýšlel prvních pár dnů, když jsem začínal a do teď mi ten název běhá v hlavě, ale co už, název je to volný, tak proč to nepoužít.

Link to comment
Share on other sites

Tá výroba zbraní znie celkom zaujímavo. To by som chcel vidieť.

Drogy - musí byť samozrejmosť na každom serveri! :d

Dobrá prezentácia, ale musíš poriadne premakať mapu SF.
Veľa veľkých módov zo zahraničia začalo práve v SF a zakaždým mali totálne prerobenú mapu.

Prajem veľa šťastia! :)

Link to comment
Share on other sites

Když čtu popis vidím 15 procent toho co obsahuje každý normální mód takže nechápu jak můžete říkat že by se jednalo o konkurenci pro někoho :d Naopak si myslím že to ani nedokončí a když jo bude to vypadat jako většina módu zde představených/uveřejněných jako sra*ka :)

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

rEf, tento mód je připravován kvůli tomu, že žádný pořádný Roleplay v San Fierru/Franciscu není. Mě osobně baví RPit v těchto místech a proto padla volba sem. A ano, mod obsahuje věci, co jsou i jinde, samozřejmě budou i další, které by měly hráče přilákat právě k nám.. Sám asi ale víš, že je zbytečné je dělat, když je mod ještě v "plenkách".

Link to comment
Share on other sites

Nad tím jsme s ostatními diskutovali okolo hodiny, přidávali klady i zápory. Dle mého se Las Vegas nehodí, je to pro Roleplay nevyhovující město.. Moc zde neukryjete illegal a legal se zde dá těžko provozovat, když je všude akorát hazard :)

Link to comment
Share on other sites

Las Vegas je podle mě dost veliké navíc je to všechno pro legální věci, leda že by se muselo připojit i Tierra Robada aby vubec mohlo být něco nelegálního.Jinak hodně štěstí, uvidíme jak a kam se ty a tvuj mod dostanete..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...