Huzy 11 Odesláno: 10. Únor, 2015 Share Odesláno: 10. Únor, 2015 Ahoj, chtěl bych vám představit můj osobní deviantart. http://musilondras.deviantart.com/ Budu tam přidávat veškeré moje práce, včetně projektů zdarma (webdesign, aplikace atd..) Byl bych rád, kdybyste mi zanechali komentáře, kritiku či pochvalu. Pokuď by se jednalo o kritiku, tak prosím vyhněte se "Je to hnusný, fuj, hnus atd.." Viděl bych tam kritiku ve smyslu, co zlepšit. Pokuď byste měli zájem o grafiku, stačí mi napsat, vše dělám zdarma;) Děkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinkSmoothie 104 Odesláno: 10. Únor, 2015 Share Odesláno: 10. Únor, 2015 World of Definition je naozaj pekna praca to uznavam ale samozrejme ma nejake nedostatky. Nadpis(logo) je trochu necitatelny lebo spliva s pozadim. S cervenou farbou ktoru si pouzival by som sa viac pohral a nasiel nejaky svetlejsi odtien. A v serveroch ON by asi malo byt zelene ale berem to tak ze si nato zabudol Len tak dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huzy 11 Odesláno: 10. Únor, 2015 Author Share Odesláno: 10. Únor, 2015 World of Definition je naozaj pekna praca to uznavam ale samozrejme ma nejake nedostatky. Nadpis(logo) je trochu necitatelny lebo spliva s pozadim. S cervenou farbou ktoru si pouzival by som sa viac pohral a nasiel nejaky svetlejsi odtien. A v serveroch ON by asi malo byt zelene ale berem to tak ze si nato zabudol Len tak dalej. Wow, super postřech u toho ON! Jinak děkuju:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel 71 Odesláno: 10. Únor, 2015 Share Odesláno: 10. Únor, 2015 Mě se zase líbí to druhé: A tree without leaves is not a dying tree Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huzy 11 Odesláno: 14. Únor, 2015 Author Share Odesláno: 14. Únor, 2015 Tak taky děkuju, na normální kreslení nemám skill, a tak kreslím pixelovaně nebo jinou, lehčí technikou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts