Jump to content
  • 0

pomoc Objekty


dawetdi

Dotaz

Zdravím,někde sem četl že na serveru jde jen tisíc objektů,dá se toto číslo někde navýšit? Někde sem taky četl že nějakej plugin,ale jméno sem zapoměl :/ Předem díky :)

Link to comment
Share on other sites

4 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Include streamer.ini 

Plugin streamer.dll pre Windows servery

           streamer.so pre Lunix servery

to je asi do 100.000 objektov

Link to comment
Share on other sites

  • 0

1. musíš použít funkce toho ho streameru normálně v sampu funguje funkce na vytvoření objectu "CreateObject(playerid,ID-OBJECTU,x,y,z,..,..);" ale ten streamer je přejmenován na CreateDynamicObject(playerid,OD-OBJECTU,x,y,z,..,...,...) // Ta funkce má dalších spoustu parametrů jako je třeba virtual world,interier,draw distance a podobně. ale tebe stačí jen ten základ.Tak že stačí když přepíšeš objecty z CreateObject na CreateDynamicObject.

 

2. Až to teda budeš mít hotové tak s kompiluješ soubor do .amx nahraješ do složky zapíšeš do server.cfg.Ještě jsem ti zapoměl zmínit aby ti to neházelo chybu v pawnu tak si musíš includ streamer.inc nahrát do složky s pawnem a pak do složky includes a v tom souboru kde máš ty objecty soubor.pwn tak nahoru pod includ #include <a_samp> napiš #include <streamer> bez toho by ti to házelo errory že ta funkce neexistuje že není nadefinována atd.Až to teda uděláš tak pak ti zbývá poslední věc a to je plugin který bude za rarovaný někde ve složce bude pokud máš server na linux tak ten plugin "streamer.so" nahrej do složky Plugins v tvojem serveru ale pokud běží ten tvůj server na windows tak tam dáš místo streamer.so tak místo něj dáš streamer.dll... (.so -> linux koncovka .dll - > windows koncovka) až to tam nahraješ otevři si soubor server.cfg a tam si zapíšeš ten plugin tak že pod řádek filterscripts by měl být řádek plugins (pokud tam nebude tak ho tam napiš takhle se to píše "plugins" a za ten plugins napíšeš ten streamer.dll/.so (záleží na jakém OS ti to běží ten server)

 

No a pak restartni server jdi na server a uvidiš jestli tam mapa bude nebo nebude + pokud nebude ta mapa koukni se do server logu co to vypíše a po případě to sem postni..

 

Doufám že jsem ti aspon trošičku pomohl.

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...