Robin 71 Odesláno: 13. Srpen, 2014 Share Odesláno: 13. Srpen, 2014 PEXESO MULTIPLAYER ONLINE HRA S 2 AŽ 4 HRÁČMIPexeso Multiplayer je online varianta obľúbenej hry. Ja je pre dvoch až štyroch hráčov a na výber je viac ako 1500 obrázkov v 50 kategóriách. Hru je možné prispôsobiť zmenou kategórie, veľkosti hernej plochy, max. časom na odkrytie páru. Do hry je tiež možné pripojiť PC a hrať s ním. Behom hry môžeš získať rôzne bonusy, za ktoré dostaneš body. Hra obsahuje rebríček hráčov takže si môžeš s ostatnými porovnať svoje skóre. V hre je tiež online chat kde si môžeš s hráčmi dopisovať. Registrácia do hry je bezplatná a zaberie ti menej ako minútu DOWNLOAD: setup.exe .NET FRAMEWORK 4.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor bug 131 Odesláno: 13. Srpen, 2014 Globální moderátor Share Odesláno: 13. Srpen, 2014 Testoval som to počas vývoja.... Takže good job blyster... (teda ja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin 71 Odesláno: 14. Srpen, 2014 Author Share Odesláno: 14. Srpen, 2014 Dik Ak sa najde niekto koho by to bavilo nech stiahne a mozme zahrat ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DubStep 0 Odesláno: 14. Srpen, 2014 Share Odesláno: 14. Srpen, 2014 vyzerá to ako podobné ked si instalujem The Sims 2 ta hra čo je tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki 1 Odesláno: 14. Srpen, 2014 Share Odesláno: 14. Srpen, 2014 Ja by som si zahrál Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin 71 Odesláno: 16. Srpen, 2014 Author Share Odesláno: 16. Srpen, 2014 najde sa este dakto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lax. 28 Odesláno: 16. Srpen, 2014 Share Odesláno: 16. Srpen, 2014 Stalo sa mi že som tam mal 1 obrázok 4x - konkrétne Rumunskú vlajku (2 páry). Inak ujde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin 71 Odesláno: 16. Srpen, 2014 Author Share Odesláno: 16. Srpen, 2014 Ano ano ta kategoria vlajok ma rovnake obrazky. Opravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
INSANE_25_ICON 0 Odesláno: 27. Srpen, 2014 Share Odesláno: 27. Srpen, 2014 Velmi dobra hra Som maniak do tej hry :DD každy den aspoň 50+ hier SOLO aj s blysterom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tedy 8 Odesláno: 27. Srpen, 2014 Share Odesláno: 27. Srpen, 2014 Wau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin 71 Odesláno: 27. Srpen, 2014 Author Share Odesláno: 27. Srpen, 2014 Wau! zahrame si? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts