Administrátor Ewwe 431 Odesláno: 22. Březen, 2014 Administrátor Share Odesláno: 22. Březen, 2014 Balení obsahuje: Aplikaci pro framework 4.5.1 a 4 Instalace : Nakopírovat aplikaci do složky obsahující pawncc a pawno.exe Možnost sdílet výstup na pastebin.com ( adresa přispěvku na pastebin ve schránce ) Download : Zde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanga 131 Odesláno: 22. Březen, 2014 Share Odesláno: 22. Březen, 2014 :D :D .Ešte daj možnosť, aby sa do toho dalo aj prilepiť kód, ktorý zkopíruješ z pawna klasického a aj, že keď na to presunieš ikonku pwn súboru (otvoríš v tom pwn), tak to skompiluje. Nechcelo by sa mi zakaždým otvárať ešte toto a ešte v tom hladať súbor a klikať na skompilovať.A kvôli sprostému Frameworku by som to určite nesťahoval, nebudem inštalovať bilion dát kvôli jednej aplikácii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 431 Odesláno: 22. Březen, 2014 Author Administrátor Share Odesláno: 22. Březen, 2014 proto tam je jedna na nový framework a jedna na starý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattsy 28 Odesláno: 22. Březen, 2014 Share Odesláno: 22. Březen, 2014 radšej urob editor+compiler na android ALe dobrá vec pre ľudí čo si nevedia preložiť jednoduché veci (Loading) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 431 Odesláno: 22. Březen, 2014 Author Administrátor Share Odesláno: 22. Březen, 2014 radšej urob editor+compiler na android ALe dobrá vec pre ľudí čo si nevedia preložiť jednoduché veci (Loading) :d Místo compileru a editoru máš tohle http://slice-vps.nl/ppg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanga 131 Odesláno: 22. Březen, 2014 Share Odesláno: 22. Březen, 2014 Aký starý framework?Šak toto nespustím ani na Windows 7 bez toho, aby som sťahoval framework.Nehovoriac o tom, že som na XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattsy 28 Odesláno: 22. Březen, 2014 Share Odesláno: 22. Březen, 2014 Místo compileru a editoru máš tohle http://slice-vps.nl/ppg/ Nemám internet v mobile Iba doma wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP 5 Odesláno: 22. Březen, 2014 Share Odesláno: 22. Březen, 2014 Good Joob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts